Unionsmatch individuelt (31.05.2014)
Kart/område: Noreødegården
Arrangør: OK MOSS
Et elendig løp… Mye bomming og fikk ikke flyten.
1.post: Har ganske god kontroll i starten, men sklir litt ut inn mot posten.
2.post: Burde løpt rett på som Vegard og Kasper. Jeg løp ut på veien. Prøvde å planlegge senere strekk, så jeg ble plutselig usikker på hvor jeg skulle ta av. Skjønner heldigvis ganske raskt hvor jeg er, men jeg bommer litt inn i posten.
4.post: Planla å løpe rett på, men jeg prøvde å lese på kurvene isedenfor å se på kompasset, og plutselig havner jeg alt for langt opp i forhold til myra jeg sikta på. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke møter stien, og når jeg møter den bare løper videre til kommer til veien. Har blitt ukonsentrert, og havner for langt til høyre, og kommer ned på stien. Prøver å ta posten derfra, men bommer på posten. Løper tilbake til der stien runder, og prøver på nytt, og finner heldigvis posten.
7.post: Dårlig veivalg, en del nøling og en sleiv inn i posten
11.post: Går fryktelig seint opp bakken
13.post: Er ukonsentrert og løper feil vei når jeg kommer på stien
Tommy: Det var en krevende og bra løype. God erfaring til neste gang. Du løser mye bra men har noe slurv på retning. Til 4 må du bruke mer fokus på retning som du selv sier