Moderat+ på Austlid/Veslesetervannet (10.07.2022)
Kategori: Trening
Kart/område: Austlid
Disiplin: Mellomdistanse
Distanse: 6.01 km
Tid: 43:00
Utgangspunktet moderat. Ble litt revet med så ble litt hardere på slutten. Kartet fra HL 2012 var overraskende greit. Eneste jeg fant var D15/16 lang, så jeg tok utgangspunkt i det. Fjernet siste sløyfa (bare lysløypeløping) og la til 2 kortere biter i det ordentlige terrenget..

1:(+10)
Kjempelett men vet ikke hvor å ta av. Litt grov vinkel og svinser forbi skrenten..

3:(+10) Ikke helt det jeg planla. Kommer for høyt opp på første stien og må mellom bygningene og setter meg også litt fast ved vannet. Roter inn i posten og er egentlig fortsatt usikker på om jeg var på riktig sted.

4: Drar egentlig litt høyre. Quickroute justeringene litt halvveis.

4abc var greie. Litt langt opp på 4b

6: Kunne nok dratt nesten helt ned. Ble litt mye opp og ned.

Var en post på mellom 7 a og b, men dro litt langt opp i søkket.

8:(+20)
Må roe ned der det er lite detaljer. Mista stien litt også. Der det er lite detaljer burde jeg roe ned. Var ganske sikker på at jeg ikke kunne komme for langt venstre men fortsatt usikker. Ser myra og skrenten men nesten flaks.

9:(+15) Litt høyt, enda høyere enn det ser ut som.

Ikke sikker på om jeg var riktig detalj på 10.

11:(+1:00)
Akkurat for høyt. Følte det var en forlengelse av myrsøkket og fortsatte det for høyt opp. Skjønte etter hvert tegningen men for seint. Med litt konsentrasjon burde den posten være lett.

12:
Bra men ikke bra kontroll. Burde bare ha forenklet det og i utgangspunktet ha gått for en av mastene. Det som ble fasit til slutt uansett. Lite detaljer det er noe vits å fokusere på der.


Totalt er det en grei gjennomkjøring. Ting å jobbe med er å klare å roe ned der det er lite detaljer og hvor jeg har mistet kontrollen ut av posten. Være mer i forkant og forenkle mer..

Totalt ca. + 2:00

Vis kommentarer (0)
 
Moderat+ på Austlid/Veslesetervannet (10.07.2022)