Trening Østra Kalven Sälen (22.07.2016)
Kategori: Trening
Distanse: 6.81 km
Tid: 61:28
Gj.sn. HR: 136
Maksimum HR: 169
Klarte igjen å holde gode retninger de fleste stedene, men jeg slet med avstandsbedømmingen. I det hvite uten detaljer var det jo kun kompasset man kunne bruke, så det var det jo viktig med avstandsbedømming.

Post 6 (49). Hadde retningen perfekt, men syntes at jeg hadde løpt så langt, så til slutt tørte jeg ikke å løpe lenger og måtte løpe oppover for å finne noe å ta meg inn på. Kom til slutt til 7. posten og derfra til 6. posten. Overgangen fra det hvite til det gule med hvite prikker var nesten umilig å se.

Post 11 (54). Mistet retningen inni det grønnstripla, så jeg havnet alt for langt til høyre. Til slutt skjønte jeg at NÅ måtte jeg hvertfall ha løpt for langt pg løp tilbake.

Post 13 (32). Lå under streken, men løp rett forbi høyden. Jeg så rett og slett ikke høyden da jeg kom nedover.

Post 16 (44). Løp over høyden etter myra litt til venstre for det jeg trodde, så derfor løp jeg ikke langt nok til høyre før jeg ble usikker. Stod på kollen ved siden av posten, men så hverken kollen posten skulle være på og posten. Løp videre mot myra og tok meg inn på hytta.
Skjul kommentarer (1)
Tibor: Prøv å lære/mestre skrittelling, Sander. Du teller i partall i underbevisstheten. Du bør selvsagt "kalibrere" skrittlengden. Poenget er å vite når du skal skru på "radaren" for å få øye på sikre siste eller postskjermen. Du ender nok opp med et regnestykke type: avstand millimeter -> avstand i terrenget -> antall skritt. Det kan virke komplisert ved første øyekast men øvelsen gjør mester og det mester du vil bli, ikke sant. Som bonus blir du god i avrunding og overslag. Lykke til på O-ringen !
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Trening Østra Kalven Sälen (22.07.2016) Trening Østra Kalven Sälen (22.07.2016)