O-ringen dag 5 H16 (29.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 6.49 km
Tid: 38:02
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 188
Endelig ble det seier i O-ringen. En god revansje fra i fjor. Løp ut med en ledelse på 8.53 til Erik Hannrup, men tross alt av tidstap, tapte jeg bare 51 sekunder til han. Siden jeg hadde så stor ledelse, hadde jeg tenkt til å løpe sakte nok til at jeg hadde full kontroll, men det var så vanskelig at det ble litt bomming.

Post 1. Etter at jeg løp av stien, løp jeg for langt mot venstre. Burde ha fulgt bekken. Kom til den lille høyden og snudde brått høyre og løp over myra med stien. Valgte å løpe rett mot posten istedenfor å løpe rundt på sti, men fikk en liten sving inn i posten.

Post 3. Fra jeg løp over bekken siste gangen og fram til posten, var jeg veldig usikker og nølte en del.

Post 5. Lå på retning, men stopper opp for tidlig og begynner å se etter posten. Skjønner at jeg er på den lille kollen før posten, så jeg fortsatte og da jeg kom til myra løp jeg til høyre og inn i posten.

Post 9. Valgte å løpe langs stien, men så ikke myra som gikk inn til venstre, så jeg løp for langt og måtte tilbake.

Post 11. Så det lille skogområdet midt i myra, men da jeg løp inn i det løp jeg rett forbi posten og kom ut på andre siden. Løp rundt og tilbake og så heldigvis posten etter hvert. Den lå mye lengre inn enn det jeg hadde trodd.

Resten gikk greit, men jeg har tapt en del tid på nøling inn i postene.
Skjul kommentarer (2)
DanielB: Grattis, lägg upp AXA nu så man kan sno kartbilden! :)
Sander Arntzen : Tusen takk! Det skal jeg gjøre
Skriv ny kommentar
Lagre
 
O-ringen dag 5 H16 (29.07.2016) O-ringen dag 5 H16 (29.07.2016)