Nyttårsløpet Moss (31.12.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.05 km
Tid: 49:52
Gj.sn. HR: 157
Maksimum HR: 179
Årets siste løp, og det var litt av en avslutning. Kompasset og jeg var ikke venner i dag. Prøvde å løpe med overfart, men kan vel si at jeg mistet kontrollen helt flere ganger. Ved 6-7. posten begynte jeg også å bli veldig sliten, har hatt en del mengden den siste uka.

Post 2. Har kontroll når jeg løper inn i skogen fra hogstfeltet ca. halvveis, men etter det vet jeg ikke hva som skjer. Løper jo i nesten en rett linje, men bare i feil retning. Surrer rundt med flere andre og kommer til posten, etter å ha tapt over 3 min.

Post 3. Igjen feil retning og må korrigere.

Post 5. Sklir sakte men sikkert av kursen og mister begrepet om hvor langt jeg har løp. Prøver febrilsk å finne noen sikre holdepunkter, men alt var jo nesten likt rundt meg. Kommer til slutt til et bekkekryss i en myr og tar posten derfra. Nye 3,5 min tapt.

Post 9. Burde ha valgt å ligge nærmere streken. Løp nesten helt nede ved myra og måtte skrå veldig mye inn mot slutten av strekket. Det var heller ikke så godt å løpe der.

Post 14. Tapte masse her også fordi jeg tråkka over og tryna, og brukte lang tid på å «gå av meg smertene»

Flere andre steder har jeg også små tidstap, så jeg har fort tapt 7-8 min i bare bom, i tillegg til løpsfarten som sank på siste halvdel. Tok meg en tur gjennom 1-5 + 9. posten igjen etter løpet for å sjekke hvor ting gikk galt.
Vis kommentarer (0)
 
Nyttårsløpet Moss (31.12.2016) Nyttårsløpet Moss (31.12.2016)