HNDC 6 (21.01.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 10.85 km
Tid: 77:43
Gj.sn. HR: 156
Maksimum HR: 174
Ble nummer 10, 13.09 etter. Holdt på å komme for sent til start, så jeg ble litt stresset (men det hadde jo ingen ting å si fordi det er jo brikketiden som teller). Dette gjorde at de 3 første postene gikk til helvete. På 3. posten hadde jeg allerede tapt 6 minutter.

Post 1. Løper egentlig bare på autopilot. Sjekker ikke kompasset eller kartet så veldig mye. Tenkte at høyden som lå foran posten skullevære enkel å se. Så da jeg så en høyde løp jeg opp på den og begynte å lete litt. Da så jeg at jeg var på høyden til venstre for posten og måtte lengre sør-vest.

Post 2. Bommen fra 1. posten hang litt igjen. Så det lille hjelpesøkket rett før 2. posten, men likevel havner jeg altfor langt nord. Skjønner egentlig ikke hva som skjedde.

Post 3. Kom litt til høyre for posten, men brukte litt tid på å skjønne det. Da jeg fant det ut løp jeg østover, men løp akkurat for høyt og kommer for langt øst. Burde skjønt at jeg ikke skulle løpe så langt. Snudde da jeg kom til den lang skrenten på tvers.

Post 6. Da jeg krysset den store stien burde jeg valgt å løpe mer til venstre, under stupene på den store høyden, da hadde jeg nok spart en del tid.

Post 9. Sjekker ikke retning ut av posten… Planen var også å løpe på høyresiden av den store høyden, under stupene, men plutselig hadde jeg løpt forbi der jeg skulle ta opp fra stien, så da endte det med at jeg løp rundt høyden på venstresiden, som var et ganske dumt valg.

Post 12. Planen var å løpe langs skrentene/nedi søkket nedover til veien, men etter hvert valgte jeg å løpe opp fra søkket for å ligge på oversiden, for så å løpe på nedsiden av den siste skrenten igjen. Det endte med at jeg løp ned søkket som endte på parkeringsplassen, og fikk da en unødvendig ekstrarunde.

Post 13. Burde ha løpt rett på istedenfor.

Post 18. Lå bak Mattias Karlsson og ble da dratt med på bom.

Så det var egentlig starten som ødela alt, for det preget meg resten av løpet.
Vis kommentarer (0)
 
HNDC 6 (21.01.2017) HNDC 6 (21.01.2017)