Solrenningen (09.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 9.44 km
Tid: 64:17
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 181
Ble nummer 5, «bare» 8.04 etter Kasper. Ble mer bom i dag, og det gikk bare saktere og saktere etter hvert.

Post 2 (+30 sekunder): Løp rett forbi riktig søkk og ned i søkket ved siden av.

Post 4 (+15 sekunder): Løp ganske rett under streken, men brukte veldig lang tid på å komme meg opp og ned alle småskrentene før 4. posten.

Post 6. (+15 sekunder): Kom litt til høyre og måtte over myrene øst for posten. De var større og våtere enn det de så ut som på kartet.

Post 7 (+ 1 minutt): Var veldig usikker på hva jeg skulle gjøre. Enten løp ned på sti/bunnen av høyden (venstrevalget) eller å løpe rett på. Valgte å løpe rett på fordi dette ikke var et viktig løp. Lå bra under streken nesten hele veien, men mot slutten begynte jeg å dra nedover mot venstre og kom til den ene vanngropa. Ble stående der litt før jeg prøvde å løpe litt lenger. Brukte litt tid, men kom til posten til slutt.

Post 8 (+ 15 sekunder): Løp unødvendig mye til høyre og fikk dermed en lengre vei. Ble også stående rett ved posten ganske lenge uten å se den.

Post 9 (+1,5 minutt): På starten av strekket burde jeg ha løpt mer under streken. Så heller ikke at jeg løp på den utydelige stien og kom alt for langt til høyre (burde ha stoppet opp med en gang jeg så bekken). Da jeg kom til bekkekryss nummer to, skjønte jeg hvor jeg var og fant veien til posten.

Post 14 (+40 sekunder): Da jeg så strekket, bestemte jeg meg med en gang at jeg ikke skulle ned i den ravine-driten igjen. Derfor valgte jeg sti rundt til venstre. Burde ha løpt opp til veien med en gang, ikke kuttet gjennom det grønn-stripla. Løp også litt feil i det åpne området rett før posten.

Post 16 (+ 20 sekunder): Burde ha løpt enda mer høyre, så jeg hadde sluppet å løpe ned i søkket, for så å klatre opp på siden av stupet igjen.

Post 17 (+15 sekunder): Gjennomførte strekket bra, men kom på skrenten til høyre for posten og brukte lang tid på å komme meg bort til posten.

Post 19 (+15 sekunder): Kom ut av det grønne litt langt ned, og ble i tillegg stående nedenfor skrenten i 8-10 sekunder uten å se posten (gjemt bak et tre).

Resten gikk bra. På slutten var jeg ganske sliten, så det gikk sakte i oppoverbakkene. Total bomtid var ca. 4,5-5 minutter.
Skjul kommentarer (1)
Tibor Vári: Vestre rundt på sti mot 8. kunne også være et alternativ.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Solrenningen (09.04.2017) Solrenningen (09.04.2017)