Öjetrampen H21E (15.04.2017)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 16.52 km
Tid: 99:09
Gj.sn. HR: 154
Maksimum HR: 174
Prøvde meg i H21E for å kjenne litt på distansen i forhold til 10Mila. Ble nummer 35, 27.36 etter Albin Ridefelt. Var ikke helt vant til 1:15000, så jeg slet litt med avstandsbedømmingen og dermed også orienteringen.

Post 2 (+10 sekunder): Burde ha løpt mer rett på ut av 1. posten

Post 4 (+1 min): Hadde ikke helt kontroll på hvor jeg løp gjennom grøntområdet midt på, så da jeg kom på andre siden, visste jeg ikke hvilken retning posten lå i. Fortsatte rett fram, men ble dratt mot venstre rett før posten. Løp et lite stykke før jeg snudde og løp tilbake. Da så jeg også posten.

Post 6 (+30 sekunder): Var usikker da jeg kom inn i postringen og løp dermed rett forbi posten og måtte tilbake. Posten var også ganske gjemt.

Post 7 (+1 minutt): Er ikke helt med etter bommen på 6. posten, så da jeg kom ut i myra, sjekket jeg ikke retningen, bare løp. Etter hvert så jeg på kompasset og korrigerte, men visste ikke at jeg var så langt til venstre. Tok en del tid før jeg endelig på til stien.

Post 8 (+7 minutter): Var ikke veldig nøye med å finne en skikkelig retning mot posten da jeg kom ut på den store stien, satset bare på å treffe skrentrekka til høyre for posten. Løp for mye mot venstre og løp forbi posten på oversiden. Kom ned til det åpne området med bekken, men kunne ikke skjønne hvor det var. Løp opp igjen på høyden og over til neste høyden, men skjønte fortsatt ikke hvor jeg var. Løp dermed tilbake til den store stien og løp helt rundt på sti.

Post 11 (+10 sekunder): Kom litt langt til høyre og fikk en ekstra lang vei.

Post 12 (+1 minutt): Hadde jeg fortsatt litt til hadde jeg løpt rett i posten, men da jeg kom til den lille kollen rett før posten, syntes jeg den så veldig åpen ut, så jeg trodde jeg var på den åpne kollen ved «2-tallet» i 12. Løp mot høyre, men ble stoppet av det åpne avlange området. Da skjønte jeg hvor jeg var.

Post 13 (+10 sekunder): Løp på oversiden av den siste kollen og måtte ganske langt ned i søkket igjen.

Post 14 (+1,5-2 minutter): Var usikker på om jeg skulle løpe på høyresiden under skrent/stup rekka, eller om jeg skulle løpe venstre. Endte opp med å løpe venstre, som viste seg i ettertid å være det dårligste. Da jeg kom ut i den første større myra, trodde jeg at jeg var i myra nord-vest for 14. posten, så jeg var forberedt på å finne posten da jeg løp over den første høyden. Derfor skjønte jeg ikke så mye da jeg kom til den andre store myra. Brukte litt tid, men skjønte at nå var jeg i myra nord-vest for posten.

Post 15 (+1 minutt): Det kommer ikke fram av kartet, men det var to overganger over to bekker som ble anbefalt å bruke. Derfor løp jeg 90 grader til høyre ved den første bekken, og ganske mye til venstre over høyden midt på. Fram til den første bekken burde jeg ha løpt på den lille hvite stripa rett under streken, fordi myrene var ganske våte og det gikk sakte. Nølte også ganske mye inn i posten.

Post 19 (+30-45 sekunder): Burde ha løpt under streken/svakt venstre. Da hadde jeg fått en bedre inngang og sluppet å krype under alle piggtrådgjerdene på enden av alle de store åpne områdene.

Resten gikk greit. Hadde også noen små ekstra tidstap her og der. Total bomtid var ca. 15 minutter.
Vis kommentarer (0)
 
Öjetrampen H21E (15.04.2017) Öjetrampen H21E (15.04.2017)