Harry Lagert Finale (26.10.2018)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 19.93 km
Tid: 145:38
Gj.sn. HR: 143
Maksimum HR: 172
Løp ut som nummer 4 (Bojan startet ikke), 4:15 etter. Kom i mål som nummer 3, 34:32 etter. Løp et forferdelig dårlige løp.

Post 1 (+2:00): Veivalget var ikke så ille, men jeg kunne ha optimalisert det bedre. Stoppet også opp for tidlig, og begynte å surre. Ble skikkelig lurt av en stein som lå rett etter de siste skrentene jeg klatret opp, trodde det var steinen som ligger i ringkanten. Syntes det var litt rart at jeg ikke så noen sti, så da jeg kom tilbake til steinen igjen, skjønte jeg at det måtte være steinen lengre sør for posten jeg stod ved.

Post 2 (+2:00): Jeg slet med å lese kartet akkurat der, og jeg mistet fullstendig kontrollen nedi det grønne. Da jeg kom til høydepunktet rett før posten, trodde jeg at jeg kom til skrenten i ringkanten bak posten. Surret mye rundt i det grønne før jeg til slutt så posten.

Post 4 (+3:00): Skulle egentlig løpe litt mer rett på, men det endte med at jeg ble løpende nedover veien, og da valgte jeg det veivalget som jeg gjennomførte. Klarte likevel å løpe forbi det siste stikrysset før posten, og skjønte det ikke før jeg kom til bekken.

Post 5 (+8:00): Det var mye som gikk galt på det strekket her. Startet med å løpe på retning, men mistet ganske fort kontrollen på hvor jeg var. Stoppet etter hvert opp og begynte å nøle, og fikk helt panikk da jeg møtte på to elg som stod et par meter unna meg. Fikk skikkelig sjokk, som jeg ikke klarte å riste av meg på en god stund. Skjønte etter hvert at jeg var altfor langt til venstre, så etter hvert kom jeg meg over til riktig høyde. Brukte fryktelig lang tid før jeg til slutt fant posten.

Post 10 (+1:30): Skled av retningen, og kom fro langt til høyre. Hentet meg inn på at jeg kom inn i det grønne, og myra før det grønne.

Post 15 (+1:00): Så ikke at jeg kunne ha fulgt stien jeg løp på, helt inn i posten, så jeg løp av stien for å ta posten fra det gule området. Løp av stien for tidlig, og havnet på feil side av høyden.

Oppsummert de groveste bommene, men har nok hatt opp mot 20 minutters tidstap o-teknisk. Var også rimelig ferdig fysisk etter 8. posten, så jeg har tapt mye på løpsfart.
Vis kommentarer (0)
 
Harry Lagert Finale (26.10.2018) Harry Lagert Finale (26.10.2018)