O-festivalen mellom (29.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.18 km
Tid: 37:05
Gj.sn. HR: 173
Maksimum HR: 184
Ble nummer 2, 21 sekunder bak Lukas. Var rimelig kjørt på slutten, så det var godt å komme i mål. Kartet var nesten uleselig, men taklet det greit.

Post 1 (+0:10): Valgte å løpe rett på fordi jeg ikke så høyrevalget. Trodde at posten lå ved en skrent som pekte nordover, så derfor løp jeg mot skrenten nord for posten. Da jeg stoppet opp og fikk sett litt nøyere på kartet, klarte jeg så vidt å se at skrenten pekte sørover, så da var det bare å løpe noen meter lengre sør.

Post 2 (+0:05): Løp på oversiden av skrenten rett før posten, burde løpt på nedsiden.

Post 4 (+0:20): Ned til veien brukte jeg fryktelig lang tid, fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for om jeg skulle løpe rett på eller rundt på sti til høyre. Valgte rett på, men kunne optimalisert det bedre. Kunne kanskje løpt stien et lite stykke oppover, og så opp mellom noen av skrentene (det er umulig å forklare hvilke skrenter)

Post 7 (+0:10): Burde løpt videre på stien helt bort til svingen, og så rett fram i posten.

Post 9 (+0:05): Kom litt for langt ned.

Post 12 (+0:15): Var ikke helt konsentrert inn mot posten, så jeg kom noen høydekurver for lavt. Hentet meg inn på søkket med de to skrentene. Burde sett skrenten øst for posten og at jeg ikke skulle være så langt nedenfor toppen av høyden (havnet 2-3 høydekurver for langt ned)

Post 13 (+0:15): Da jeg touchet innom kraftledningen for siste gang, klarte jeg ikke helt å se hvor stien svingte, så brukte noen sekunder ekstra der. Løp også noen meter for langt og kom inn mot posten sørfra.

Post 17 (+0:10): Bommet på hvilken av de små passasjene jeg skulle løpe inn, og løp dermed inn en passasje for sent, og fikk noen ekstra meter. Måtte også stoppe noen sekunder for å hente meg inn.

Rundt 1,5min tapt o-teknisk. Ble noen små tidstap her og der. Kanskje akseptabelt med tanke på terrenget og kartet, men ikke akseptabelt på mellomdistanse generelt.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen mellom (29.06.2019) O-festivalen mellom (29.06.2019)