Trening Slottsberget (09.09.2014)
Kategori: Trening
Distanse: 5.29 km
Tid: 85:18
Gj.sn. HR: 123
Maksimum HR: 154
Båndene på postene var tatt inn, så jeg måtte bruke litt lengre tid på posten for å vre sikker på at jeg var midt i postringen.

Post 7. Stoppet for tidlig, men den skrenten jeg var på var ikke merket på kartet. Det var helt klart en stor skrent. Siden jeg stoppet for tidlig syntes jeg det også var veldig langt før jeg passerte stien.

Post 13. Ved 13. posten var ikke kartet helt oppdatert. Det var et stort hogstfelt rundt posten, og det var mange svarte detaljer som ikke var tatt med på kartet. Detaljene som var på kartet var også veldig små, så det var veldig vanskelig å lese. Kom ut på feil nese, men da jeg kom tilbake så jeg den store myra og fulgte den til steinen.

Post 17. I området rundt 17. posten var det fryktelig vanskelig. Gikk masse sikk sakk før jeg gikk litt høyere og traff søkket ved skrentene.

Post 20. Fikk feil retning ut av 19. posten, så jeg kom til feil skrent. Siden det ikke var noe bpnd trodde jeg derfor at denne skrenten var riktig. Det var også mange skrenter i området som ikke var tegnet inn på kartet.

Post 21. Er ikke helt sikker på om jeg har vært på riktig skrent. GPS`en tror jeg ikke er helt nøyaktig.

Post 22. Holdt ikke retningen godt nok, så jeg for en stor sving inn på stien.

Det var veldig vanskelig å orientere, og mange detaljer var ikke tegnet inn på kartet. I tillegg var det også overskyet og det regnet, så det var veldig mørkt i skogen. Det var også veldig masse rask rundt om kring.
Skjul kommentarer (1)
Bjørn-Willy: Synes du kom greit ut av dette. Både terrenget og kartet var ruskent både her og der.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Trening Slottsberget (09.09.2014) Trening Slottsberget (09.09.2014)