AOOK Samling Økt 2 (10.01.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 8.85 km
Tid: 70:52
Gj.sn. HR: 167
Maksimum HR: 188
O-intervall.

Det var 6 løyper. Det var en fellestart for jentene og en for guttene. Når førstemann kom i mål, gikk det 3 minutter før starten på neste løype gikk. Er fornøyd med at jeg klarte å være innenfor alle fellestartene. Det var tross alt bare juniorer og seniorer. Slo til og med Emil Ahlbeck på løype 2. Siden jeg ble løpt fra ganske fort på de første rundene, gjorde det at jeg kunne orientere alene og ikke ha alfor mange foran meg. Mot de siste rundene ble jeg ikke løpt fra så kraftig.
Jeg hadde på GPS`en på oppvarmingen, så det kom med at jeg løp bortover stien et stykke.

Post 13. Siden det bare hang postskjermer, var det ikke noen koder. Jeg stoppet litt tidlig og løp dermed til feil post. Det så ut som posten lå under en skrent, så jeg trodde det var min.

Post 18. Nok en gang løp jeg til feil post. Hadde en anelse om at det var feil post, men jeg løp videre. Da jeg var påvei til 19. posten mente jeg at jeg så en post som kanskje kunne være min, og nå i ettertid så jeg at det var min 18. post.

Resten gikk greit.
Skjul kommentarer (2)
Per: Som sagt i stort sett veldig stabilt og bra! Kunne du imidlertid ha angrepet postene du stemplet feil på, annerledes? Slik at usikkerhet om andre postskjermer hadde vært mindre?
Sander: Jeg kan si at jeg ikke hadde en så veldig god plan for å angripe postene jeg stemplet feil på. Det ble for det meste kompasskurs, og ble litt påvirket av andre løpere. På post 13 kunne jeg ha løpt mer til venstre og ligget mer oppå høydene langs skrentene slik at når jeg var på toppen kunne jeg bare ha løpt rett ned til høyre. På post 18 burde jeg bare ha stolt på meg selv og holdt kursen. Jeg fikk et godt sjekkpunkt med x ca midt på strekket, men inn mot posten skled jeg av.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
AOOK Samling Økt 2 (10.01.2015) AOOK Samling Økt 2 (10.01.2015)