2-mannstafett Venåshytta Halden (22.03.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 5.27 km
Tid: 55:06
Gj.sn. HR: 150
Maksimum HR: 184
Det o-tekniske satt litt bedre idag. Løp sammen med Fanni på stafetten.

Post 3. Kom litt for høyt opp i lia, så jeg måtte løpe litt ned igjen. Burde ha hatt litt bedre retning.

Post 8. Myra tror jeg hadde tørket helt inn, for det så mer ut som skogsterreng enn myr. Derfor ble jeg litt usikker på om jeg var på riktig kurs, så for å være sikker løp jeg ut på veien. Derfra kunne jeg se posten, så hadde jeg bare vært sikker på meg selv hadde jeg løpt rett i posten med den kursen jeg hadde.

Post 11. Var på feil post, litt uoffisielt, så kan vel se gjennom fingrene på det. Det var heller ikke koder på postene, men burde vel ha sett at den lå på en skrent.

Post 13. Hadde for dårlig kurs ut av 12. posten og havnet nedi et dritt område. Skjønte at jeg var der, så det var ikke så vanskelig å finne posten, men tapte mye tid på både omveien, men også av å ha blitt sinket av det tette området.

Mål: Løp formye til høyre etter stupet, så jeg havnet unødvendig langt til høyre på stien. Fikk med det en stor omvei. Burde ha løpt rett frem rett etter stupet istedenfor.

Klarte å orientere bra i stor fart idag, så er glad for det, hvertfall etter gårsdagen som var skikkelig dårlig både fysisk og o-teknisk
Skjul kommentarer (2)
Per: Mye bra her. Gjorde du noe annerledes her enn under lørdagens økter?
Sander: Tror jeg slappet litt mer av. På lørdagen syntes vel jeg at jeg hadde klart orienteringen fram til helgen bra, så jeg økte farta og trodde at dette skulle bli enkelt. Derfor gikk det som det gikk. På søndagen var jeg mer konsentrert og var ganske skjerpa fordi jeg var redd for å bomme skikkelig.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
2-mannstafett Venåshytta Halden (22.03.2015) 2-mannstafett Venåshytta Halden (22.03.2015)