Norwegian Spring Stafett H13-16 (18.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 3.31 km
Tid: 18:34
Gj.sn. HR: 175
Maksimum HR: 194
Løp på lag med Henrik og Sondre. Henrik kom inn med en firergruppe og vekslet som 7. mann. Sondre løp bra og vekslet som nummer 8. Jeg følte meg tung i beina, så det gikk ikke så fort, slet med å holde gruppa. Klarte likevel å klatre opp til 5. plass, så er bra fornøyd med det, med tanke på at alle lagene som slo oss hadde enten en eller to 16 åringer. Vi hadde to 15 åringer og en 13 åring. Løp ut i en gruppe med Tyrving og Kongsberg. På 1. posten var det en del som bommet, så på vei til 2. posten dannet Kongsberg, Kristiansand (løp ut foran min gruppe ut fra start) og jeg en gruppe, som vi holdt helt inn til mål.

Post 2. Prøvde å finne en grei trase ut av 1. posten, men måtte løpe langs det grønne et stykke, før jeg fikk kuttet inn på stien. Brude heller ha dratt gjennom det grønne med en gang for å få løpt mer på sti.

Post 3. Dro gjennom skogen før vi kom ned på den store stien. Fulgte den et stykke, og valgte å runde rundt nesa før jeg dro opp i søkket og posten istedenfor å dra over nesa. Tror det var ett fett

Post 6. Dro av litt tidlig fra stien og kom dermed litt langt til høyre. Ble litt usikker, men så til høyre og der stakk posten opp bak høydepunktet.

Inn til mål ble jeg og Håkon (Kongsberg) løpt fra av Kristiansand, men jeg klarte heldigvis å spurtslå Håkon på oppløpet og avgjorde kampen om 5. plassen.

Synes det er litt dårlig av arrangøren at de endrer så mye på løypa. I innbydelsen sto det at det skulle være 4,1 km B-nivå, men vi fikk bare 2,8 km C-nivå. Det ble ganske mye løping, ikke så mye orientering.
Skjul kommentarer (1)
Per: Dette gjorde du og dere bra!
Jeg er også skuffet over løypene. Blir forhåpentligvis noe annet på Kvistkvaset og 10Mila. Da kommer du kunne gjøre mer på en siste-etappe:)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Norwegian Spring Stafett H13-16 (18.04.2015) Norwegian Spring Stafett H13-16 (18.04.2015)