Solrenningen H15 (19.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Isebakketjern
Distanse: 7.02 km
Tid: 52:31
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 215
Kom på 2. plass, 2.08 bak Marius. Hadde ca. 3 minutter i tap på orinteringen. Bommet 2 minutter på 1. posten og tapte 1 minutt på langstrekket (4-5 posten).

Post 1. Tok ikke god nok retning ut av starttrekanten og kom dermed for høyt. Surret litt der før jeg løp tilbake til siste sikre og tok ny kurs. Da fulgte jeg kompasset snorett og løp rett i posten. Tapte ca. 2 minutter der.

Post 2. Løp over høyden og løp ned søkket og fulgte undersiden av skrentene bortover. Vet ikke helt om det lønte seg, eller om det var bedre å løpe over den siste høyden og ned i posten fra oversiden.

Post 5. Valgte å ta et venstrevalg for å få løpe mer på sti. Undervurderte løpbarheten i skogen, det skulle jeg aldri ha gjort. Selv om man måtte følge med på kartet hele veien hvis man gikk litt til høyre for streken, gikk det så fort, at å løpe mer til venstre for å komme ned på stien, ble så langt rundt at jeg tapte på det. Fullførte veivalget mitt greit i hvertfall. Det enestre var inn i 5. posten. Da jeg løp av den store stien, løp jeg opp til venstre litt før det jeg trengte. Kunne heller ha løpt mer rett fram, og heller ha løpt opp på høyden rett før stupenen. Tapte ca. 1 minutt på hele strekket.

Resten gikk bra. Klarte å holde god kontroll og farten var grei. Dette var en skikkelig bra løype, med gode langstrekk og skikkelig orientering.
Skjul kommentarer (2)
bwa: Nullstill alle løperne fra post 4 og du vil se at avslutningen din var bra. Litt mer rusk tidlig i løpet, men du holder mange gode 16 åringer, spesielt på slutten tar du innpå.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Solrenningen H15  (19.04.2015) Solrenningen H15  (19.04.2015)