Lørdagskjappen H15-16 (25.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Torebråte
Distanse: 5.73 km
Tid: 43:30
Gj.sn. HR: 161
Maksimum HR: 181
Kom på 20. plass, 10.44 etter. Lå på 6. plass, 30 sekunder etter lederen på 3. posten, men på 4. posten gikk jeg på en kjempe bom på 5-7 minutter. Hadde orientert utrolig bra og hadde klart å holde god fart fram til 3. posten, så det var utrolig surt at 4. posten ødela et så perfekt løp fram til 3. posten. Etter bommen sakket jeg ned på tempoet, siden jeg visste at nå var det kjørt og at dette ble et strykeløp i Unionsmatch uttaket. Ville heller spare meg til i morgen.

Post 4. Utførte veivalget bra, men begynte å lete etter posten for tidlig. Skjønte ikke helt terrenget i det området, så det ble en del løping fram og tilbake for å finne detaljer som jeg kunne orientere på. Etterhvert prøvde jeg å løpe litt høyere for å kanskje se toppen av høyden, men fikk ikke så mye hjelp der heller. Løp litt lengre bort for å finne det lange søkket litt bortnfor posten, men etter å ha løpt litt bortover, snudde jeg. Var på vei oppover mot høyden da jeg så Øyvind Hjermstad komme nedover lia, så jeg tok sjansen og fulgte han inn i posten. Ut av posten forsvant han fort siden jeg hadde sakket ned på tempoet.

Post 7. Valgte å gå rett på, men løp litt mye til høyre og kom i hogstfeltet til høyre for streken. Gjorde om litt på kursen og kom inn på streken igjen. Derfra traff jeg myra rett før posten, og derfra var det strake veien rett ned i posten.

Resten gikk bra, men var veldig skuffet pga. Bommen, siden beina var helt fantastiske, klarte å holde god fart.
Skjul kommentarer (1)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Lørdagskjappen H15-16 (25.04.2015) Lørdagskjappen H15-16 (25.04.2015)