Smaaleneneløpet H15-16 (26.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Kjölen
Distanse: 6.06 km
Tid: 42:41
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 197
Kom på 17. plass, 8.17 etter vinneren. Farten var grei, men slet litt med orienteringen. Hadde bomtid på ca. 6-7 minutter.

Post 1. Tenkte at det bare var å dra rett gjenom det grønne før posten og komme ned på myra. Derfra kunne jeg bare følge myra bort til posten. Tapte litt tid på at jeg ikke dro mer rett på posten, fikk en sving inn i posten. Tapte ca. 20 sekunder.

Post 4. Startet med å gå rett på, men ombestemte meg og tok stien rundt. Derfor fikk jeg en bue ut av posten. Litt unødvendig. Holdt god fart bortover stien, men da jeg nærmet meg der jeg skulle ta av fra stien, begynte jeg å bli usikker. Mente at jeg hade løpt utrolig langt, så til slutt tok jeg av, og var ble lettet da jeg så bekkedraget innover i skogen. Fulgte draget og kom til en post. Så på koden at den ikke var min, og da begynte jeg å bli usikker igjen. Hadde jeg tatt en parallellfeil? Jeg skulle akkurat til å løpe over høyden, tilbake mot 3. posten da jeg støtte på en annen H15-16 løper som hadde tatt meg igjen (Styrk, 16 år) og fulgte han inn i posten, som lå litt lengre inn i bekkedraget. Stoppet for tidlig igjen, akkurat det samme som skjedde i går. Tapte ca 1-1,5 minutt.

Post 5. Var vel litt feig på dette strekket. Tenkte å safe rundt slik at jeg ikke løp meg bort inne i grønt-områdene og myrene ved streken. Skulle følge stien rundt og dra av, for så å løpe på venstresiden av den store myra ved 5. posten og rett inn i posten. Tok av litt tidligere enn jeg trodde, så derfor speidet jeg etter den store myra som jeg trodde skulle være på høyresiden av meg. Det var den jo ikke, det var på venstresiden. Det la ikke jeg merke til, så jeg begynte å bli litt bekymret. Hadde jeg dratt for mye til venstre for myra, siden jeg ikke så den? Kom ut i en myr og trodde jeg var i myra, formet som en V ovenfor posten. Dermed dro jeg til høyre, for å følge den nedover. Kommer inn i et grønt-område og skjønner ingen ting. Løp dermed tilbake til myra og ser mye aktivitet i kanten av myra på andre siden. Løp så bort dit og ser posten gjemt nedi søkket, bak et høydepunkt. Hadde bare søkket vært mer vinklet mot der jeg sto før jeg dro til høyre i myra, hadde jeg jo sett posten. Det var ganske surt. Tapte ca. 5-6 minutter der. Det hadde lønt seg mer å bare dra rett på. Ligget i myrene, langs høydene bortover, så hadde jeg nok hatt bedre kontroll og kanskje gått rett i posten.

Resten gikk bra, men er skuffet over bommene i dag. Har ikke vært en optimal helg for meg, med en liten bom på sprinten, som kostet ganske mye, og bommene både i går og i dag.
Skjul kommentarer (1)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Smaaleneneløpet H15-16 (26.04.2015) Smaaleneneløpet H15-16 (26.04.2015)