TioMila Herrekavlen 5.etappe (10.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 13.93 km
Tid: 96:20
Gj.sn. HR: 147
Maksimum HR: 168
Løp 5. etappen på Herrekavlen, men dessverre ble Tommy disket på etappen før. Vi fikk likevel fullføre hele stafetten. Dette var den siste etappen før det ble lyst.

Post 1. Prøvde å safe til 1. posten, men likevel ble det bom. Istedenfor å løpe rett ut fra jordekanten og inn i skogen, burde jeg ha fulgt hogstfeltet bortover, krysset stien og videre inn i hogstfeltet på andre siden, før jeg tok en siste kurs inn i posten. Men, tilbake til det jeg virkelig gjorde. Hadde nok litt for mye selvtillit, så tok et veivalg som jeg ikke helt klarte å gjennomføre. Da jeg krysset stien, trodde jeg at jeg var lengre til høyre, faktisk helt borte ved den grønne område som gikk langs hogstfeltet. Dro derfor enda lengre til venstre og kom opp på et høydepunkt. Trodde jeg var på høydepunktet med de to trekantene under streken. Derfor løp jeg rett frem og plutselig kom jeg til spissen på det grønne. Var litt usikker på hvor jeg var, men løp mer til høyre, og var så heldig at jeg kom til høydepunktet med de to trekantene, som jeg trodde jeg hadde vært på litt tidligere. Derfra var det bare å ta kurs, og løp rett i posten.

Post 4. Holder grei retning, men kommer for langt til høyre. Kommer til en stein med en post på og tror jeg vet hvor jeg er. Fortsetter litt lengre nedover lia og kommer til en skrent som verifiserer hvor jeg er og gjør at jeg kommer rett i posten. Tapte litt på at jeg var litt ute av retning og nøling nedover lia til posten.

Post 5. Holder fin retning, men slir av. Ser til kanten av jordet og bruker den til å finne kursen til posten.

Post 10. Planen var å løpe stien rundt, men løper for mye rett på istedenfor. Får noen parallellfeil, men kommer ut på den utydelige stien. Skjønner ikke helt hvor jeger, men følger den litt bortover. Ser tårnet til høyre for meg og løper til det. Bestemmer meg for å plante beina i bakken og rikke meg ikke før jeg vet hvor jeg er. Mener jeg finner det ut og tar dermed kurs derfra, og kommer opp til tårnet midt oppe på den store høyden. Derfra treffer jeg posten fint.

Post 21. Kom litt langt til venstre, men skjønner det og drar mer mot høyre. Kommer opp på høyden der posten skal være, men ser verken posten eller steinen. Ser en posten til høyre for meg og løper derfor bort til den. Ser at det ikke er min post og løper tilbake. Denne gangen løper jeg en meter lenger og ser stemplingsenheten ved en mosegrodd stein, med postskjermen gjemt bak steinen, selvfølgelig.

Var ganske glad for at jeg kom i mål. Slet med å komme inn i flyten i starten, så den ble en del bom. Gikk tom ved 16. posten, så da jeg så hvor langt det var igjen, holdt jeg på å gå rett i bakken. Hadde allerede vært ute på en 6,3 km på ungdomskavlen, så en 11,4 km nå var litt i tøffeste laget. I tillegg fikk jeg også en vannblemme under foten, så jeg måtte lande mer på utsiden av foten, så jeg økte sjansen for å tråkke over og det gikk saktere. Hadde også vondt i magen, så mot slutten av løypa var jeg utrolig lei og sliten. Alt i alt ikke en optimal etappe
Skjul kommentarer (1)
bgulheim : Jeg er imponert over deg Sander, ja du sier at det ikke var optimalt men her er veldig veldig mye bra. Det var krevende og mørkt, du løper rett i mange poster og tar deg inn og som du sier du løpe etappe på dagen på 6,4km. Det er bare og jobbe videre, du kommer helt sikkert til å føle at distanse osv blir lettere og letter (for din fysisk form kommer bare til å bli bedre og bedre i mange år) og o-teknisk så blir du bedre og det skal du ta med deg, årene fremover nå.. :) Lykke til...
Skriv ny kommentar
Lagre
 
TioMila Herrekavlen 5.etappe (10.05.2015) TioMila Herrekavlen 5.etappe (10.05.2015)