Fossumløpet H15-16 (14.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ringerikstjern
Distanse: 4.08 km
Tid: 33:40
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 178
Kom på 9. plass, 7.33 etter Kasper. Var litt tung i låra og terrenget var både steinete og bratt.

Post 2. Følte jeg hadde kontrollen, sjekket inn på det åpne området på oversdien av posten, men følger det litt langt. Ser at jeg kommer til skrenten på oversiden av posten og snur litt tilbake, og ser posten ligge litt lengre ned i lia.

Post 4. UFLAKS!!! Hadde kontrollen, så at jeg kom inn midt i myra, ved den lille høyden med steinen, og videre opp på den avlange kollen og løp ned det åpne området, og skulle akkurat til å hoppe ned skrenten og stemple på posten, helt til jeg fant ut at det var ingen post å stemple på. Stod på toppen av skrenten og gikk helt ut på kanten for å sjekke at den ikke lå helt inntil skrenten, men nei. Blir litt usikker, og tror at jeg kanskje er litt langt ned og litt langt til venstre. Løper oppover igjen og mer mot venstre, men finner ingen ting. Så heller ikke stien som jeg tydeligvis var ved. Etter litt surring, treffer jeg på noen som også har bommet på den posten og plutselig kommer det en som går rett i posten. Når jeg ser på GPS tracking og prøver å huske tilbake til det øyeblikket, kommer jeg på at jeg stod helt til venstre oppå skrenten, mens posten var helt til høyre for skrenten. Hadde jeg bare stått to meter lengre til høyre, hadde jeg sluppet en bom på 3.10!

Post 8. Planen var å dra på kurs og ligge til venstre for det store søkket på undersiden av 8. posten. Får en liten parallellfeil og tror at søkket jeg er ved er det rikitge, men er egentlig for langt til venstre. Kommer derfor lengre opp på høyden og må følge den ganske langt før jeg treffer posten.

Post 13. Kom litt langt ned i slalombakken, så jeg måtte klatre litt opp igjen.

Post 14. Så ikke at posten skulle være opå en stor høyde, trodde at den skulle ligge på samme nivå som det lille vannet, så det var derfor jeg løp ned slalombakken til høyre. I ettertid ser jeg at det hadde lønt seg å løpe ned slalombakken til venstre, siden da slapp man å løpe opp hele høyden. Synes også at det var litt dårlig av løypelegger å ikke fjerne litt av postringen, siden den skjuler over for noen av skrentene og mange av høydekurvene, slik at det ikke var så lett å se at det var en høyde der. Har nok tapt opp mot et minutt på det valget.

Resten gikk greit, men synes at terrenget var helt jævlig. Fikk til og med en liten skade. Landet oppå en spiss stein med foten, slik at jeg ble ganske øm, og måtte droppe en løpetur som jeg skulle ha litt senere på dagen.
Skjul kommentarer (1)
bwa: Ufortjent at du bommer på K4, siden du gjør sakene dine skikkelig i forkant på strekket. MEN stoler du nok på deg selv, hadde du ikke stukket av, men stolt på at du var på rett sted, så hadde du funnet postflagget. Videre er du flink i de vanskelige områdene, synes du er i god rute på A-nivå nå.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Fossumløpet H15-16 (14.05.2015) Fossumløpet H15-16 (14.05.2015)