KM Sprint Ås (20.05.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ås sentrum
Distanse: 3.69 km
Tid: 15:54
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 178
Ble nummer 16, 3.10 etter Kasper. Hadde ikke så mye overskudd, så det gikk ikke så fort. Det var heller ikke så vanskelig orientering, så det gikk mye på hvem som løp raskest. Hadde ingen bom, men et eller to veivalg kunne vært gjort annerledes.

Post 3. Valgte å løpe på venstre, men et det hadde godt an å løpe høyre også. Vet ikke hva som er raskest. Da jeg løp tenkte jeg på å ikke bruke for langt tid på å velge veivalg, siden det er bedre å tape noen sekunder på et veivalg, enn å stå å vurdere hva som er raskest når det kun skiller noen sekunder på veivalgene.

Post 17. Det ble en stor S. Hadde egentlig tenkte å løpe på venstresiden av bygningen ved 17. posten, men i fart så jeg ikke om det var en passasje mellom hjørnet på bygningen og hekken. Tok ikke sjansen på kanskje å måtte løpe tilbake igjen hvis det ikke var en passasje der. Jeg tror de fleste vagte det samme veivalget som meg. I ettertid ser jeg at det var en passasje der.

Resten gikk bra, men tapte på at jeg ikke hadde noe overskudd pga. mye trening de siste dagene
Skjul kommentarer (1)
bgulheim : Du gjør mye bra Sander og bare så det er sagt det er nok best å løpe venstre høyre til P17.. Til P3 og til P5 er venstre eller høyre like.. men der du TAPER MEST er venstre til P8 og venstre til P9.. som begge deler var klart raskere enn høyre slik du løp... Lykke til i helgen! :)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
KM Sprint Ås (20.05.2015) KM Sprint Ås (20.05.2015)