Jonsokløpet H21 (21.06.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Oppenåsen - Kilemoen
Distanse: 7.36 km
Tid: 50:15
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 184
Gadd ikke å dra helt til Hønefoss for å bare løpe 4,4 km (H15-16), så derfor meldte jeg meg på i H21 (6,2 km). Ble nummer 3, 3.59 etter vinneren. Følte meg i grei form, men var litt sliten etter en uke som startet med at jeg var forkjølet og inn mot helga har jeg hatt en del lange løpeøkter. Så derfor var jeg ganske tom for krefter på slutten, siden det var en ganske stor høyde ved 3-8. posten og lyngen var tung å løpe i.

Post 3. Ikke et helt optimalt strekk. Slurver først med kursen u av 2. posten og får en unødvendig bue. Så tar jeg feil i det neste stikrysset (tar høyre istedenfor venstre). Må derfor kutte opp gjennom skogen og får et utrolig langt veivalg rundt til høyre for streken. Mange ekstra meter som kunne ha vært unngått. Bommer også inn i posten. Prøvde å bruke det grønne området nednefor posten, men det var så bratt at jeg måtte gå, så jeg kom for lavt. Tok meg inn på steinura og fikk riktig kurs inn i posten igjen.

Post 4. Valgte å løpe rett på for å trene på skråli. Følte jeg klarte meg bra. Løp litt høyt, men hørte i etterkant at det var ganske grønt litt lenger ned i lia. Klarte også å dra ned akkurat i tide til å treffe posten. Så er ganske fornøyd med det strekket.

Post 6. Valgte igjen å dra rett på for å få trening. Drar litt langt til høyre for streken, så jeg kommer ut på toppen av hogstfeltet. Kommer meg ned på stien, men drar opp litt for tidlig. Trodde jeg dro opp rett før stupet, men dro egentlig opp lenge før det. Derfor ble det veldig langt å løpe langs med høyden. Kom etterhvert ned på andre siden og så at jeg var til høyre for stupet og brukte den til å løp inn i posten.

Post 9. Også et strekk der jeg ikke fulgte så godt med. Da jeg kom ned på hovedveien burde jeg egentlig å løpt rett frem for å treffe den store stien som går til venstre for ``Kilemoen`` ordet. Men valgte heller å dra rundt på sti siden jeg var så sliten at jeg ikke orket å løpe enda mer i den tunge lyngen. Fikk dermed en ganske lang og unødvendig vei rundt til venstre. I etterkant tror jeg det hadde vært smartere å dra rett på til den stien siden der fikk jeg bare et lite stykke med tung lyng, mens hele den lange veien rundt sugde nok like mye krefter, om ikke mer.

Resten gikk bra. Er veldig fornøyd med at jeg klarte å gjennomføre løypa så bra. Det var ikke lett å treffe postene oppe på den store høyden (3-8. posten), hverfall ikke i skråli. Klarte det også på en ganske god tid (50.02, det er 8,04 min/km).
Skjul kommentarer (2)
bwa: Løypa var faktisk på 6,3 km, så du fikk egentlig rett under 8 min/km ...
bwa: http://3drerun.worldofo.com/2d/index.php?idmult[]=145733&idmult[]=-291712&idmult[]=145758
Gå gjennom denne, den viser at farten er generellt ok i forhold til klassevinneren, du må bare blir enda bedre i veivalgene, småsleiver og unøyaktig retning stjeler endel tid. AutOanalysis gir deg meget klare indikasjoner på hvor du tapte tid.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Jonsokløpet H21 (21.06.2015) Jonsokløpet H21 (21.06.2015)