Klubbmesterskap Dikemark (20.08.2015)
Gj.sn. HR: 155
Maksimum HR: 171
Da ble jeg klubbmester. Er ikke helt sikker på resultatet, men jeg tror Per kom på 2. plass, 6 minutter bak. Hadde kun en liten bom og to dårlige veivalg. Har også gått en del siden jeg skal løpe Skoleløpet i morgen, der jeg må slå gymlæreren min, så derfor sparte jeg litt på kreftene.

Post 2. Velger en sikkert rundt veivalg, men mister litt kontrollen inn i posten. Drar rett forbi den og kommer ned til skrentene ved bekken i hogstfeltet. Skjønner det fort og løper opp igjen og inn i posten.

Post 7. Får ikke helt god retning ut av posten og havner langt mer til høyre enn det jeg skulle. Kunne egentlig bare fortsatt rundt høyden på høyresiden, men gadd ikke å bushe så mye gjennom terrenget, så jeg dro rundt på sti. (Det var mye grønt, kvist og kvast mange steder)

Post 8. Skulle egentlig dra ned på den store stien og følge den mot venstre for så å dra oppover mot posten. Men da jeg kom til den store stien dro jeg av en eller annen merkelig grunn bare rett over den og klatret opp stupene. Da jeg var på toppen så jeg hva jeg hadde gjort, men da orket jeg ikke å løpe ned igjen, så jeg bare fortsatte videre til den andre stien.

Resten gikk bra
Vegard: Slo du denne gymlæreren?
Sander Arntzen : Jepp, med to minutter

Klubbmesterskap Dikemark (20.08.2015) Klubbmesterskap Dikemark (20.08.2015)