Harry Lagert Bonusløp 2 (30.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 4.8 km
Tid: 29:39
Gj.sn. HR: 174
Maksimum HR: 192
Nok et bonusløp i Harry Lagert (nattcup). Det var fellesstart denne gangen også, og en liten sommerfugl. Vant etter en spurtduell med to stykker fra Fet, henholdsvis 2 og 3 sekunder bak meg.

Post 2. Hadde ikke fått med meg at det var 1:7500, så jeg trodde det var 1:10000. Hadde grei kurs på starten av strekket, men skled at litt etterhvert. Siden jeg trodde det var 1:10000 løp jeg så langt at jeg kom til veien. Kom ned ved tømmerslepa, men løp for langt bortover veien. Da jeg kom inn i skogen løp jeg litt tilbake og kom inn i posten. Tapte ca. 40-60 sekunder.

Post 5. Nok en dårlig kurs ut av posten. Skulle løpe opp på den store stien til venstre for 1/4/7. posten, men pga. kursen løp jeg parallellt med den. Kom til hogstfeltet og kjente meg litt igjen fra O-festivalen 2015 på søndagen (gikk i samme område), men fikk det ikke helt til å stemme. Derfor ble det litt sikk-sakk løping, men skjønte hvor jeg var da jeg kom til enden av hogstfeltet. Fikk dermed en liten bue og tok posten fra ``baksiden``.

Post 6. Da jeg kom opp på den første stien sjekket jeg ikke kompasset, så jeg trodde at jeg var på stien som gikk på tvers av strekket. Kom etterhvert til den store stien, men brukte litt tid på å skjønne hvilken sti jeg var på. Siden det var mørkt, så jeg ikke at jeg var i hogstfeltet. Da jeg skjønte at jeg var på den store stien, kjørte jeg på mot posten.

På post 7 lå jeg som nummer 2, men ned til 8. posten løp jeg opp i ledelsen. Nedover til 9. posten hadde jeg hold, så jeg lot tre stykker løpe forbi meg (de to fra Fet og Isak J fra Nydalen) og la meg bak de tre. Da vi nærmet og 9. posten økte jeg farten igjen, siden jeg tenkte at jeg klarte å løpe med smertene fra hold`en inn til mål. Snek meg akkurat foran Isak på stemplingen på 9. posten og kjørte alt jeg hadde nedover på stien til mål. Kom dermed først til mål, men siden det er et bonusløp teller ikke resultatene sammenlagt, men alle som løpe bonusløpet får 30 bonussekunder som teller i sammenlagt`en.

Hadde 1-2 minutter bom. Hadde grei flyt, men en gjenganger er at jeg er for dårlig med kursen ut av postene.
Skjul kommentarer (1)
Per: Bra med spurtvinst :-) Synes du løste dette bra! Fokus til neste løp blir retning ut av post.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Harry Lagert Bonusløp 2 (30.09.2015) Harry Lagert Bonusløp 2 (30.09.2015)