Egentrening Natt-økt Gyriåsen (20.10.2015)
Kategori: Trening
Distanse: 4.96 km
Tid: 76:04
Gj.sn. HR: 118
Maksimum HR: 146
Nattøkt egentrening for å få enda mer trening på nattløping før Smålandkavelen. Pappa hadde satt ut postene, men siden det ble tidlig mørkt og han fikk dogg på brillene sine, satte han ikke ut post 4/10, og han satte post 5, 6/9, 8, og 3 feil. Pappa skygget meg i tillegg. Målet med økta var retning, så løypa ble lagt i noen av det grønneste terrenget her hjemme slik at jeg skulle øve på å holde retning i utrolig tett skog.

Løp ikke helt etter løypa. Tok postene i rekkefølgen: 1/12-2/11-5-6/9-7-8-3-2/11-1/12.

Post 2/11. Dra for mye mot høyre og havner til slutt ved det lille vannet til høyre for posten. Tror det kan ha noe med at jeg prøvde å unngå det aller verste grøntområdet på strekket.

Potst 5. Gikk rett i posten, men pappa hadde hengt den feil, så han trodde at han hadde hengt den på steinen nord-vest for postringen. Derfor løp vi ned dit, men den var ikke der, så vi løp opp igjen og fortsatte. Det viste seg at han hadde hengt posten på en stein sør for postringen, men steinen han hadde hengt den på var ikke med på kartet. PS: kartet var utrolig dårlig, lenge siden det er revidert.

Post 6/9. Denne hang også feil, men løp rett i den. Syntes at det var noen feil med plasseringen av posten, men siden det var så mørkt klarte jeg ikke å finne ut hvor posten egentlig skulle henge.

Post 7. Siden 6/9. posten hang litt feil, ble kursen til 7. posten litt for langt til høyre. Skjønte fort at jeg var for langt til høyre og korrigerte kursen.

Post 8. Løp også rett i denne, men nå posten var ikke der. Løp en liten runde rundt for å vise pappa at vi var på riktig sted og for at han skulle finne posten og henge den rett. Posten hang litt lengre øst enn postringen.

Post 3. Letteste veivalg hadde vært sti rundt til høyre, men siden dette skulle være en retningstrening, så løp jeg på stien til venstre for streken og gikk på retning derfra og inn i posten.

Post 2/11. Lykta til pappa gikk tom for strøm rett etter 3. posten, så jeg mistet retningen litt fordi jeg måtte lyse opp for han også . Løp i en rett linje, men i feil retning. Kom til nesa rett før posten, og så at jeg var for langt til høyre for streken, men løp altfor langt til venstre da jeg skjønte det. Derfor ble den en liten S på slutten av strekket.

Resten gikk bra. Hadde hvertfall noen gode retninger på noen av strekkene.


Skjul kommentarer (1)
Per: Dogg på brillene er ikke å leke med :P
Ser ut som du fikk til mye bra her, selv om terreng og poster manglet/hang feil:P
Tror du kommer like smålandsterrenget etter denne økta:)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Egentrening Natt-økt Gyriåsen (20.10.2015) Egentrening Natt-økt Gyriåsen (20.10.2015)