Høiås Night og Day Cup 2016 Løp 4 (12.12.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.41 km
Tid: 48:02
Gj.sn. HR: 165
Maksimum HR: 184
Godt å endelig kunne løpe orientering igjen. En måned siden sist. Kjenner at formen ikke er god heller fordi jeg har hatt et treningsavbrekk på tre uke fordi jeg har hatt pakka lår i tre måneder. Farten var grei fram til 7. posten, men etter det gikk det ganske sakte (begynte å bli sliten). Morro å løpe sammen med eliteløperne.

Post 1. Stoler ikke nok på kompasset og drar for langt til venstre. Surrer litt rundt før jeg tar sjansen på å løpe mer mot venstre og inn i posten. Tapte ca. 1,5-2 min.

Post 2. Velger å ligge litt lengre opp for å få en sikker inngang fra myrene, men igjen stoler jeg ikke nok på kompasset i forhold til retning til posten fra den store myra. Løper for langt å må tilbake.

Post 3. På nytt løpe jeg for langt å må løpe tilbake.

Post 4-6. Har Vetle Ruud Bråten foran meg, så får litt hjelp av han.

Post 8. Valgte å løpe rundt for å holde farten oppe og ``spare hodet litt`` fra orientering ved å løpe rett på.

Post 11. Valgte å løpe rett på, men kunne nok å rundt til mer rundt til venstre (fulgt skrentrekka litt lengre).

Post 12. Igjen valgte jeg å løpe rett på og måtte klarte ned stupene Fant heldigvis en fin trasè. Burde nok heller ha løpt ned til venstre med en gang og løpt rundt til venstre.

Post 13. Løp rundt myra på høyresiden, men mistet kontrollen over hvor langt rundt jeg løp. Dermed fikk jeg feil kurs og havnet på 14. posten.

På vei til 16. posten tryna jeg og slo leggen, og siden formen ikke var noe god i tillegg, valgte jeg å hinke tilbake til start og henta jakka mi, og starte på den ``lange`` veien tilbake til mål. Lå ``bare`` 16.42 etter Thierry Gueorgiou på 15. posten.
Skjul kommentarer (1)
Per: Krevende økt og bra analyse:)
Skråli er vanskelig, men synes det ser ut som du gjør mye bra. Spes eter 4.post.
Synes kanskje du prøver å "sikre" litt mye til 2.post gjennom å løpe opp til myra. Her er nok det beste å ligge lenger ned i lia og sikte på stupet etter myra. Mye letter å ta en slik post på skrå enn ovenfra.
Flott at du så veivalget til 8.post!
Håper det går bra med leggen!
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Høiås Night og Day Cup 2016 Løp 4 (12.12.2015) Høiås Night og Day Cup 2016 Løp 4 (12.12.2015)