Solrenningen H14 (27.04.2014)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 5.15 km
Tid: 33:20
Gj.sn. HR: 175
Maksimum HR: 186
Post 2. Fant ikke noe veivalg med en gang, så jeg gikk på kurs. Da jeg var på tømmerslepet så jeg stien til venstre, og velger å følge den. Tenkte at det var sikrere enn å gå rett på, men i ettertid ser jeg at jeg har tapt tid på det. Burde ha brukt hogstfeltene midt på strekket. Taper også tid på at jeg leter for lavt. a jeg sto helt utpå kanten ved stupet så jeg at posten skulle ligge nesten på toppen.

Post 3. Kom igjennom det grønne, men løper feil vei på stien. Trodde jeg var på den store stien. Tapte litt tid der.

Post 5. Valgte å løpe ned traktorslepet, siden jeg ikke orket å løpe over den store høyden. Går perfekt ut av krysset, men drar av fortidlig. Dro for langt til venstre fordi jeg ikke så noen stein. Da jeg stoppet opp så jeg tilbake og la merke til at posten lå på andre siden av en stein (så ut som en liten skrent), så jeg spurtet til posten, litt misfornøyd

Post 8. Dro på kurs og fulgte med på de åpne områdene. Ut fra det siste åpne området så jeg det grønne som en stripe litt lengre ned, og gikk på skrått nedover til jeg traff posten. Løp forbi der igår da jeg var ute på en liten bomtur med resten av tetgruppa (fikk en luke på ca 1 minutt der sammen med Fossum og Heming).

Resten av løpet gikk fint, men det var tungt i den stekende sola. Kom på 4. plass 2.23 etter. Hadde en total bomtid på 2-4 minutter
Skjul kommentarer (1)
Tommy : Når du ikke finner noe alternativ rundt så er det som regel ikke dumt å gå rett på med kurs. Som du sier så blir det langt rundt og det er egentlig ganske mye å lese på langs streken. Jobbe mer med retning også på korte strekk. I et slikt terreng må du sjekke retning ofte. Hvert 10-15 s. Sleit med kursen selv på noen strekk pga at jeg var sløv på retning.

Bra fra 5 og inn. Farten er også bra.
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Solrenningen H14 (27.04.2014) Solrenningen H14 (27.04.2014)