Høiås Day og Night Cup 8 Prestebakke (01.03.2016)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.18 km
Tid: 60:54
Gj.sn. HR: 160
Maksimum HR: 219
Ble nummer 2, 6.18 etter Tryge Kristoffer Løvli. Det var krevende å løpe natt i dette terrenget fordi det var mye kvist og kvast på bakken og grønne områder.

Post 2. Drar hele tiden for mye til høyre og ender opp ved bekken ca. midt på strekket. Skjønner det fort og korrigere kursen. Tapte drøyt 1 min.

Post 3. Bestemte meg for å runde rundt høyden, men løper ikke langt nok og stopper opp for tidlig. Ser etterhvert at jeg er i søkket og løper lengre bort og treffer posten. 40-60 sekunders bom.

Post 10. Fulgte ikke godt nok med til at jeg så at jeg krysset myra i det grønne nede ved vannet, så jeg trodde at jeg var mer til høyre. Derfor trodde jeg at jeg klatret opp på høyden før 10. posten, men egentlig klatret opp på høyden til venstre for posten. Da jeg løp over høyden og kom til andre siden, syntes jeg at høyden var litt stor og at det var for bratt ned på andre siden til at det kunne vøre høyden før posten, og skjønte at jeg var for langt til venstre. Derfra tok jeg kurs mot posten. 1,5 min tap her.

Post 12. Løp dårlig ut av 11. posten, så jeg tapte litt tid der. Nølte også en del inn i 12. posten fordi jeg visste at det kom til å bli vanskelig. Ca. 1 min tap her.

Resten gikk greit, fornøyd med retningsløpingen min, men den kan bli bedre.
Skjul kommentarer (2)
Nysgjerrig: er det her det var world-cup?
Sander Arntzen : Det var hvertfall på Prestebakke
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Høiås Day og Night Cup 8 Prestebakke (01.03.2016) Høiås Day og Night Cup 8 Prestebakke (01.03.2016)