2-mannstafett A2 Fredrikstad-samlingen (02.04.2016)
Kategori: Trening
Distanse: 3.24 km
Tid: 33:15
Gj.sn. HR: 148
Maksimum HR: 183
Runde 1 og 2. Hadde hele tiden Synne foran meg som jeg måtte løpe inn igjen. På 2. runde hadde hun fått en for stor luke, så jeg klarte ikke å løpe henne helt inn, men var glad for at Vegard ikke var i synet bak meg.

Runde 3. Men der tok jeg jaggu feil gitt. På vei til 1. posten på 3. runden hørte jeg noen fottrinn bak meg som bare kom nærmere og nærmere. Da jeg så bakover, så jeg jo at det selvfølgelig var Vegard. Laget hans hadde stått opp fra de døde. Prøvde å henge meg på han gjennom runden, men måtte slippe etterhvert. Klarte heldigvis å komme helt opp i ryggen på Synne inn mot mål.

Runde 4. Synne hadde nok en gang fått løpe ut med en liten ledelse, så Vegard og jeg måtte løpe hardt for å tette den. Får litt feil retning mot 1. posten, men ser at Synne løper ut av 1. posten, og korrigerer kursen. På vei mot 2. posten løper Vegard forbi henne, og rett før mål klarte jeg også å lure meg forbi. Var helt utkjørt da jeg kom i mål etter 8 tøffe runder. Men det var det heldigvis også flere som var. Vi ble til slutt nummer 3, Eivind og Kaja vant foran Bjørnar og Synne, og Lotte og meg.
Skjul kommentarer (1)
Løvlimagi : ;)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
2-mannstafett A2 Fredrikstad-samlingen (02.04.2016) 2-mannstafett A2 Fredrikstad-samlingen (02.04.2016)