Lørdagskjappen NC mellomdistanse D19-20 (25.04.2015)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Våler
Distanse: 3.23 km
Tid: 32:32
Gj.sn. HR: 185
Maksimum HR: 193
Jeg syntes løypa var krevende og terrenget veldig difust, og dette tror jeg at jeg ikke var alene om å mene. Selve postskjermene var vanskelige å se på avstand og jeg følte flere steder at man bokstaveligtalt måtte være på kartdetaljen for å se posten. Derfor ble det også veldig viktig å ha 100% kontroll inn i hver post.

Til første post fikk jeg erfare på den harde måten hvordan det straffet seg å ikke ha 100% kontroll inn i postene. Jeg hadde grei retning ut av startpost, og er nå i ettertid ganske overrasket over hvor nært jeg var posten, men grunnen til bommen er at jeg ikke hadde noe siste sikre. Planen var egentlig å bruke myra, men jeg klarte ikke å lese dem skikkelig, og da burde jeg brukt andre detaljer, for eksempel høyden.

Strekket til andre post er jeg derimot veldig fornøyd med, fordi jeg klarte å nullstille meg etter den første posten. Jeg fikk en god kurs og mot posten skulle jeg bare følge kurvene. Jeg passet på å holde høyden, og brukte samlingsplassen, som var godt synlig mellom trærne, til å kontrollere riktig høyde.

På 3,4,5,6,7,8,9 og 10 hadde jeg veldig god flyt og var 100% sikker inn i alle postene. På 11. post begynte jeg egentlig å lete litt for tidlig, fordi jeg gjorde en tellefeil. Jeg telte at jeg skulle løpe over to bekker og ikke tre, men jeg hadde en god kurs, så da jeg så nesen med høydepunktet skjønte jeg at det var posten.

Jeg fikk en dårlig avslutning på løpet, ved at jeg endret plan på det siste strekket. Istedenfor å løpe et stykke på stien, løp jeg bare rett på noe som var mye saktere. Feilen var at jeg ikke var bestemt nok på et veivalg, jeg var fornøyd med det løpet jeg hadde gjort og nærmet meg mål, og mistet da fokus på oppgavene som gjenstod.

Totalt er jeg fornøyd med løpet fordi jeg klarte å få en så fin flyt på de fleste postene.
Vis kommentarer (0)
 
Lørdagskjappen NC mellomdistanse D19-20 (25.04.2015) Lørdagskjappen NC mellomdistanse D19-20 (25.04.2015)