Sørlandsgaloppen løp 4 D19-20 NC lang (09.07.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 7.34 km
Tid: 73:35
Gj.sn. HR: 175
Maksimum HR: 185
Det ble et dårlig veivalg til første post, burde gått rett på, det gikk like sakte å løpe rundt som det gikk å klarte opp bakkene under den røde streken. Denne leksen lærte jeg etter første post, og strategien resten av løypa ble at rett på er den korteste veien.

Hadde god flyt i løypa, og hadde god kontroll inn i nesten alle postene, og er fornøyd med de fleste strekkene, men på 5. posten var jeg ikke nøye med orienteringen inn i posten. Jeg burde vært konsekvent på at jeg skulle opp på kollene i forkant av posten og kunne derfor fått en mye bedre inngang, men jeg gjorde ikke det og den røde streken viser hvordan det gikk.

Skjul kommentarer (1)
Terje Wiig Mathisen : Mye bra her Silje! (Jeg var løypelegger på dette løpet)

Du har helt rett i at det var best å løpe rett på til første, det var det også når myrene var tørre, og på dette løpet når det hadde regnet mye dagen før så var det helt sikkert større forskjell. 2 post var brutal men nødvendig for at dere skulle få komme opp i JWOC mellomdistanseterrenget.

Veivalgene til 3 og 4 var optimale, men til 5 burde du definitivt ha løpt litt til venstre for streken og tatt posten via de to v-pyttene, kollen og myra.

Jeg tror at det var noen sekunder raskere å løpe til venstre for den siste kollen mot 10 post.

12 post bommet du nok fordi dette var en utypisk struktur; en nese som bare finnes på en hjelpekurve og som ikke synes i terrenget over eller under. Jeg har sett kartene til flere andre som bommet her.

14 post var jeg veldig fornøyd med, ikke bare fordi jeg trengte en post omtrent på det stedet, men fordi koden som jeg skrev for å lage alle grunnlagskartene klarte å detektere denne lille flate gropen (ca 2x3 m og 50-70 cm dyp) ut i fra laserpunktene. :-)
Skriv ny kommentar
Lagre
 
Sørlandsgaloppen løp 4 D19-20 NC lang (09.07.2015) Sørlandsgaloppen løp 4 D19-20 NC lang (09.07.2015)