NM natt D19-20 (18.09.2015)
Kategori: Konkurranse
Distanse: 8.9 km
Tid: 103:56
Gj.sn. HR: 170
Maksimum HR: 187
Det gikk ganske bra på starten, dårlig forberedelse gjorde at jeg spiste ca. en time før jeg startet og følte meg ganske mett på start og jeg orket ikke å løpe så fort, men derfor var jeg ekstra nøye med kompasset siden det er lett og miste retningen på natten.

Dette gikk veldig bra frem til 6. post, som man kan se av GPS sporet bød denne posten på problemer. Mot posten gikk jeg bevist på høyre side for å bruke bekken og skrentene/stupene som siste sikre, og jeg var helt sikker på at jeg var ved bekken og skrentene. Men jeg skled av kursen inn mot posten og surret til rundt før jeg gikk tilbake til siste sikre, prøvd nytt, og på nytt og på nytt. Området var veldig difust og det var flere enn meg som hadde problemer her, men det mest frustrerende var at jeg hele tiden var sikker på hvor jeg var når jeg kom tilbake til siste sikre, men på siste forsøk gikk jeg fra siste sikre og ut på stien og bestemte meg for å prøve en siste gang, så etter 30 min fant jeg posten.

På post 10 gjorde jeg også en parallellfeil, men i dette løpet ble dette en feil av små dimensjoner. På 12 post løp jeg bare etter noen andre som løp ganske fort, for vi var jo snart i mål og alle skulle samme sted, men dette var ikke så lurt.

Totalt sett var det 9 gode poster, en post med bom, en post med hals over hode løping og en katastrofal post med 30 min bom, men jeg fant da alle postene.
Vis kommentarer (0)
 
NM natt D19-20 (18.09.2015) NM natt D19-20 (18.09.2015)