Testløp junior-VM lang (05.06.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Varingskollen
Arrangør: Nittedal
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 12.23 km
Tid: 86:14
Gledet meg skikkelig til langdistanse i Varingskollen, og var forberedt på å kjempe. Var ikke i tvil om veivalget til første. Ser at jeg løp litt høyere enn planlagt, men var glad da jeg traff stien. Litt nøling inn i posten da jeg møtte Eivind som lå litt for høyt. God kurs til andre, og hadde bra kontroll ned lia.

Til tredje tenkte å komme meg opp på flata for bedre løpbarhet og sikrere inngang. Fikk det bra til, men Audun utklasset resten av feltet ved å ligge lavere og holde høyden. Eivind slapp ryggen underveis, og det var nesten så jeg holdt på å gjøre det samme i den høye lyngen, men presset på videre. Til fjerde sleit med å få kurs og kart til å stemme , og det gikk veldig sakte.

Var veldig usikker på om jeg skulle løpe mer rett på eller rundt til femte. Etter mye ubesuttsom løping ender jeg på rundtveivalget for å spare krefter. Taper nok mye tid ut av posten på sosing, men løp uansett ikke så fort.
Bra, god kontroll på kortstrekkene til sjette og syvende.

Det så fint ut rett på åttemnde, og jeg fant en brukbar trase oppp stupet. Man måtte jo klatre uansett hvor man løp. Kom høyere enn jeg trodde, så da kunne jeg like godt ha løpt stien helt rundt. Det må ha vært et av de tyngste strekkene i mitt liv, men det ga mestringsfølelse å bestige selveste Varingskolen ;)
Til niende burde jeg løpt ut i løypa med en gang.

Har god kontroll resten av løypa mot passering bortsett fra 5 sekunder nøling inni rinngen til 12. Syntes det fungerte bra å løpe rett på til 14., og fant posten lett.

Beina var skikkelig møre på sisterunden, men jeg holdt hodet kaldt og fant postene. Starta tidlig i dag og, så det ble to timer i ledelse før Håkon kom.
Ender på en solid 6. plass, og er nok en gang raskest av 17-18. Fulgte suksessoppskriften fra i går, ved å løpe sikkert og la farten komme etter hvert. Men i dag var det så tungt at det ikke var så mye fart å prate om uasett. Har ingen postbom, men taper tid på tenking og litt på veivalg.
Vis kommentarer (0)
 
Testløp junior-VM lang (05.06.2016) Testløp junior-VM lang (05.06.2016)