O-Ringen E4 (28.07.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sälfjället
Arrangør: Dalarna
Land: Sverige
Disiplin: Lang
Distanse: 8.38 km
Tid: 46:15
Hadde ingen god følelse uti løypa. Beina var tunge, og jeg sleit med å bruke kartet. Starta for andre gang i år samtidig som Thierry, og det var en opplevesle å være vitne til at han missade førstepost!

Klarte så vidt redde meg inn til føsrte og andre, men til tredje ble det en grov feil. Det var en luremyr midtveis på strekket som gjorde at jeg (og mange andre) trodde at vi lå på kurs. Da blir man staffet når man ikke ser på kompasset. Litt bom til femte, da jeg prøvde å lese kurver, men gikk tilbake til kompass etter hvert. Brukte hytta til å gjøre sjette-post lett. Liten sving inn i 7., nok en gang klarte jeg ikke å orientere på kurver.

S til 8.!!!! :O Men en god bekreftlse på at jeg kan bruke kompass når jeg virkelig prøver. (Stoppe opp, sikte evig langt)

Trodde jeg var like flink til å bruke kompass til 9., men det var jeg ikke. Der burde jeg helt klart sikret meg inn på noe annet. Ok derfra og inn, men var litt reservert nedover. Spurten var seig, men endelig slo jeg Sander!

Altså et dårlig løp, med mye bom (4-5 min) og fart litt under normalt. 10. plass, 4:15 bak Isac som kanskje bommet mer enn meg. Kan trøste meg med at mange andre også hadde problemer, så da løper jeg ut som nr. 5 i finalen, 23. sek bak 4. plass.
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen E4 (28.07.2016) O-Ringen E4 (28.07.2016)