Knut Valstads minneløp (10.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skullerudåsen
Arrangør: Oppsal
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 5.77 km
Tid: 36:27
I utgangspunktet lett til første, men løper litt for langt, over det gule og under skrenten. Blir litt stressa når jeg plutselig ser Eirik som starta 2 minutter før meg. Begynte å lure på om jeg var helt feil, så jeg snudde og tok posten. I ettertid fikk jeg høre at han hadde bomma enda et minutt, så jeg slapp å løpe med ham.

Klønete til 2. tenkte at jeg skulle holde meg under skrentene for å spare høyde, men det var bare tullete, og løp opp på stien igjen.

Godt fornøy med gjennomføringen til 3. Hadde raskeste strekktid meg ganske god margin. Det var faktisk en passe stor sti å løpe på oppover kollen mellom myrene. Kunne kanskje løpt litt bedre ut på den første myra.

4., 5., 6., og 7. gikk veldig bra. Hadde kontroll hele veien, god kurs og til og med raskeste strekktid på alle de postene. Fikk rytmen og god kartkontakt!

Ikke så bra gjennomført til 8. Det var til og med veivalgsstrekket! Taper et halvminutt til beste her. Vet ikke om det var et godt eller dårlig veivalg i utgangspunktet, men over den siste kollen og inn i posten gikk det tregt.

Resten av løypa gikk bra, bortsett fra et jeg løp til feil 11. post, men tapte ikke mye på det. Gikk på kurs og litt orientering, og da kom postene akkurat der jeg ville ha dem. Hadde absolutt ingen kontroll på stiene til 17., men ser at kursen var god.

Et bra gjennomført løp, med minimalt med tidstap. Det endte med 1. plass, godt fornøyd med det! Både kartet og terrenget var på min side :)
Vis kommentarer (0)
 
Knut Valstads minneløp (10.05.2014) Knut Valstads minneløp (10.05.2014)