Asker ABC #6 (01.09.2016)
Kategori: Trening
Kart/område: Solli
Arrangør: Asker/Eivind og Margrethe
Land: Norge
Distanse: 6.62 km
Tid: 53:20
Tenkte å løpe i typ I3-fart. I dette terrenget, med denne brutale løpya er vanskelig å få noe flyt i orienteringen om man ikke har litt fart. Følte meg i god form, og kunne gjerne løpt lenger.

Syns jeg på en måte løper bra de første fem postene. Har god kontroll, tar bra veivalg og finner ok traseer. Allikevel ble det en det tidstap. Til andre var planen å løpe langs bekken i starten, men det så så jævlig ut da jeg kom ned, så jeg ombestemte meg. Steinen hvor tredje lå var lav og kamuflert med mose, så jeg løp til den andre steinen først. I tillegg hadde Eivind trøkka skjærmen så langt ned som mulig. Til fjerde trodde jeg at jeg skulle se høydepunktet over skrenten om jeg løp for langt opp, men jeg så hverken post eller høydepunkt og løp forbi. Satte meg i tillegg fast i en skrent til femte.

Resten av løpypa gikk smud. Litt B-preg over noen strekk, men jeg måtte jobbe med retningen. Syns jeg tar bra veivalg til 13. og 14. Dårlig løping til 15: Skulle løpe rett på, men ble skremt av de grønne strekene og løp rundt, og tapte nok en del til på det.
Vis kommentarer (0)
 
Asker ABC #6 (01.09.2016) Asker ABC #6 (01.09.2016)