Ivar-O-løpet/KM lang (03.09.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vestmarka
Arrangør: Tyrving
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 8.06 km
Tid: 56:08
1: Hadde kontroll med den gule kollen, men nølte litt inn i posten.
2: Bra, bortsett fra da jeg skulle klatre opp stupet. Fant en veldig dårlig vei opp, og måtte ta kartet i munnen. Har tapt hele 43 sek til Kasper, og jeg syns jeg løp bra resten.
3: Bra veivalg, og bra gjennomføring.
4: Tok veivalget på veien til tredje, men valgte helt feil. burde dratt rett på eller til venstre. Skjønte ingenting inn i posten, og stoppet opp flere ganger for å prøve å ta meg inn.
5: Burde helt klart løpt over myra i starten. Trodde den var våt, og jeg var uansett tørst. Tapte nok en del der. Resten av strekket gikk bra.
6: Katastrofe. Hadde egentlig tenkt til å løpe helt rundt på stier i sør, et dårlig veivalg i utgangspunktet. Men jeg passerte både den førte og andre stien uten å merke det. Skjønte etter hvert at noe var galt. Trodde jeg var lenger ned, og prøvde å fullføre rundt-veivalget, men uten hell. Satte meg skikkelig fast i noen stup, og nølte masse. Bom inn i posten i tillegg. +4 min
7: Drålig løping mot slutten. Burde tatt posten ovenifra.
8: Bom, trodde posten skulle ligge på stien.

Følte jeg hadde bra flyt i orienteringen og løpingen, men taper mye på veivalgene til 4., 5., og 6., og på gjennomføringen for den saks skyld.
Vis kommentarer (0)
 
Ivar-O-løpet/KM lang (03.09.2016) Ivar-O-løpet/KM lang (03.09.2016)