Sjusjøløpet Sprint (10.12.2016)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Sjusjøen
Arrangør: Nordmarksa ski-o-klubb
Land: Norge
Disiplin: Ski-o sprint
Distanse: 4.09 km
Tid: 15:13
Sesongens første ski-o-renn! Raske og faste spor og mye nedoverbakker gjorde dette til et fartsfylt renn. Følte meg godt forbredt fysisk, spørsmålet var om jeg kunne orintere bra nok til å hamle opp med fjorårets stjerne Ausun??

Gikk bra til 1. og 2. Til 3. gikk det litt for fort, og jeg måtte gå en stor omvei. Tapte 15 sek, i tillegg til at jeg ikke fikk mp på første forsøk. Bra til 5. Til 6. skulle jeg gå ganske rett på, men nok en gang gikk det litt fort med kuttinger og sånt, så det ble en stor omvei der og.
Gikk bra o-teknisk derfra og inn, men taper mye når jeg får mp på både 8. og 10., og må snu og prøve på nytt. Det var visst vanskeligere enn jeg kunne huske, men så ble jo jeg også diska for dette på NM sprint til fots.

Endte på en oppløftende 6. plass, 1:05 bak Audun som like godt vant da de fleste seniorene fikk løpene ødelagt på en eller annen måte. Fornøyd med å vite at jeg er mye nærmere enn i fjor, men for å få ut potensialet må jeg ta meg bedre tid til orientering og stempling.
Vis kommentarer (0)
 
Sjusjøløpet Sprint (10.12.2016) Sjusjøløpet Sprint (10.12.2016)