O-festivalen sprint (23.06.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Ålma
Arrangør: Freidig
Land: Norge
Disiplin: Sprint
Distanse: 2.88 km
Tid: 14:38
Gj.sn. HR: 162
Maksimum HR: 189
Ledet på førstepost! Det gjenspeiler taktikken, nemlig å løpe så fort jeg klarter for å finne ut hva slags form jeg er i. Fikk det veldig travelt ut av posten, og bomma stort til 2. post. + 40 sek. Jeg så aldri dammen, så jeg trodde jeg var for langt til venstre. Skulle tatt en bedre kurs ut av posten.

Resten av postene i skogen får bedre. Beste strekktid til 6. post, noe som betyr at formen begynner å komme tilbake. Men jeg var tydelig sliten av kjøret, så det gikk ikke like fort etter passering. Taper også mye på noen veivalg, hvor jeg kanskje berude tatt en ekstra titt på kartet. Det var uansett ganske uvant å løpe på så liten måleståkk i rurale strøk. Til 8. ble det litt mye bushing. Til 9. burde jeg runda helt rundt til vesntre. Til 13. Taper jeg hele 19. sekunder. Syns jeg gjennomførte bra, så det var nok ikke så lurt å løpe gjennom skogen. Var ikke helt på forskudd ut av 14., så da løp jeg plutselig rundt vollen.

Ser av løpet at formen nærmer seg noramlen og at det er det er det o-tekniske som gjør at jeg er så langt bak. Positivt :)
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen sprint (23.06.2017) O-festivalen sprint (23.06.2017)