O-Ringen E3 (26.07.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Stordalen
Arrangør: Värmland
Land: Sverige
Disiplin: Forkortet lang
Distanse: 9.75 km
Tid: 57:28
Lenge siden første etappe, og var litt redd for at jeg hadde mista flyten jeg hadde opparbeidet meg i skogen. Men ved å fokusere på det tekniske håpet jeg å kunne løpe bra.

Mista kontrollen litt til første, men tok meg greit inn. Til andre hadde jeg både tråkk og kurs, men så ikke posten da jeg hoppet ned skrenten, og bomma 20 sek. Veldig dårlig start, fikk ikke skikkelig kartkontakt Bra til tredje.

Var veldig usikker på veivalget til 4, og står altfor lenge som vanli. Burde selvfølgelig løpt rett på, men jeg vurderte det aldri. g. Gjennomfører greit, men mista litt kontrollen ved stupene. Hadde plan om å løpe på stien i myra, men den måtte jeg forkaste.

Bra løping til 5., 6., 7. og 8., men jeg var på en måte litt usikker hele tiden, og løp med håndbrekket litt på for å ha full kontroll. Og når jeg mistet litt kontroll til 8., måtte jeg stoppe helt opp på veien for å være sikker på hvor jeg var.

Bra til 9. og 10., men til 11. ble det en liten bom. Til 12. hadde jeg helt forfeldelig utgangsretning. Løper i tillegg rett forbi posten. Taper et helt minutt på strekket. Skjønner at dette løpet ikke er like bra som første etappe, men det var morsomt å komme i mål med 3 min ledelse og få mine minutter i rampelyset. Ender på 6. plass, 4 min bak Audun.
Vis kommentarer (0)
 
O-Ringen E3 (26.07.2017) O-Ringen E3 (26.07.2017)