Norgesmesterskap mellomdistanse (09.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Skolleborg
Arrangør: Halden
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.17 km
Tid: 27:02
Føltes som jeg løp bra til 1. og 2., men taper 12 sekunder på bekke strekkene. Greit å være litt forsiktig til førstepost, og til 2. kunne jeg løpt nærmere strek.

Hadde fokus før start på å holde kurs, men det glemte jeg tydeligvis helt til tredje. Kan skylde på meridianene, men det er nok jeg som ikke har sett på kompasset. Løper over en åpen kolle og en flombekk, så jeg tror jeg er der jeg skal, men ser ingen post. Skjønner fort hva som har skjedd, og tar meg inn. +35 sek. Fryktelig irritert på meg selv, føler at gullet røk (var 35 sek bak gullet, så det stemmer forsåvidt), men jeg løp fortsatt for en bra plassering.

Veldig bra løping fra 3. og til passering. Er ikke 100 prosent på strek hele tiden, men jeg finne bra traseer. Er totalt 4 sekunder bak optimaltiden til mine konkurenter på disse fire strekkene, meget innafor.

Men høy fart har sin pris, og terrengovergangen til 8. klarte jeg ikke. Tenkte at jeg måtte passe på å løpe i riktig søkk, men det ble litt stress og ble kanskje påvirket av andre løpere, så da ble det feil søkk allikavel. +40 sek. Nå følte jeg at medaljene også røk, og var fryktelig irritert på meg selv.

Tar meg sammen, og løper bra og nøyaktig til 9. og 10., der mange har bommet. Bra løping og 11. og 12., og meget bra til 13. Beste strekktid med 10 sek. God fart, god kurs, og sikker inngang. Bra til 14. Nøykatig til 15. og god fart på jordet som sikret sølvet.

Sølv er bra, og jeg skulle ikke løpt mange sekunder dårligere før jeg hadde blitt nr. 5. Men jeg er allikevel veldig skuffa over løpet pga. mine to bommer. Formen var bra, og mange bommet, så jeg hadde en bra mulighet til å ta mitt første NM gull. Men det går ikke når jeg bare løper bra 14 av 16 strekk.
Vis kommentarer (0)
 
Norgesmesterskap mellomdistanse (09.09.2017) Norgesmesterskap mellomdistanse (09.09.2017)