NC finale - mellom (23.09.2017)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Knyken
Arrangør: Orkanger IF/Byåsen IL
Land: Norge
Disiplin: Mellom
Distanse: 4.93 km
Tid: 36:25
Gj.sn. HR: 168
Maksimum HR: 189
Fullt fokus på retning og kontroll under hele løpet. Starta samtidig med Kasper og møtte ham flere ganger uti løpet, men jeg var fast bestemt på å ikke la meg påvirke av farten hans. Løp sikkert de fem første postene, men litt dårlig retnig til 4. og noe nøling til 5.

Inn i 6. ble det velidg mye nøling. Hadde kontroll med hjelpekollen, men jeg syns det var så åpent og oppi postringen møtte jeg en myrliknende sak, så jeg løp litt fram og tilbake før jeg stolte på meg selv og kursen igjen. + 40 sek.

Bra løping til 7. og 8. Til 9. hadde jeg tenkt til å finne stien, men klarte ikke det. Fant i stedet mange fine traseer og dyretråkk og kunne holde bra fart. Kunne spart til på en mer elegant trase inn i 10. Bra kursing til 11. Tenkte å ta 12. ovenifra, men ombestemte meg pga. bommefare.

Bra traseer til 14. Bra løping til 15. og 16. og, men jeg trengte noen ekstra sekunder på å finne 16. posten. Fullt fokus på retning inn i 17., men går ikke rett i. Greit til 18. Til 19. var jeg temmelig sliten, og Håvard klikka litt slo nest beste strekktid (meg) med 26 sek. Et varsel på hva som skulle skje dagen etter. Ledet forsatt løpet på 19., men jeg løp noen ekstra høydemeter inn i sistepost, så da smatt Håvard forbi, så jeg ble nr. 2.

Føltes som jeg jogga og gikk store deler av løpet, men hadde ingen krefter igjen i spurten. Unngikk store bom, men noen tidstap ble det. Fornøyd med at jeg klarer å holde fullt fokus hele veien. Var nøye med kurs ut og inn av poster, og roet ned når det ble vanskelig.
Vis kommentarer (0)
 
NC finale - mellom (23.09.2017) NC finale - mellom (23.09.2017)