Nydalten (25.05.2014)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vaggestein Sinober
Arrangør: Nydalen
Land: Norge
Disiplin: Langdistanse
Distanse: 6.31 km
Tid: 44:47
Ikke alltid helt optimalt å starte nest sist på hele o-løpet, spesielt ikke når tåka begynner å sige inn over starten. Ble ganske så glad da jeg så postbeskrivelsen, og skjønte at det kom til å bli noen ordentlige langstrekk i dette terrenget.

1: Ingen startpost, og de i klassen løp i forskjellige retninger, så jeg sto bom stille i noen sekunder, før jeg begynte å løpe. Synes jeg gjennomførte bra i starten, og hadde egentlig kontroll med det lille stupet før posten, men så ble jeg distrahert av Liland, og da ble det bom. Unødvendig. Tapte ca. 2 min. på det strekket.
2: Det gikk bra, men kunne tjent noen sekunder på å løpe på myra forbi vannet.
3: Skjønte ikke kartet i starten, så jeg bare løp på kursen og tok meg inn før posten. Burde kanskje kommet meg opp på stien når jeg allikevel var i nærheten.
4: Gikk på kurs, uten så veldig mye kontroll i starten, men tok meg inn mot slutten.
5: Stoppa opp etter jeg hadde stempla på 4., og knøt skolissene som hadde gått opp (dårlig svensk sportstape!) Tapte på det, pluss at jeg bli ukonsentrert ut av posten og, da ble det feil retning. Men jeg fikk tatt meg inn igjen. Tapte til sammen 1 min.
6: Rett på over Styggedalen. Så posten da jeg løp til 1.
7: Løp på.
8: Merket at noe var galt, men jeg syntes retningen så god ut (hadde mye vann og slikt i øynene…). Tok meg inn igjen da jeg så toglinja. Tapte 20 sek.

2. plass, 2 min. bak Eirik. Løp fort nok, men bommet for mye. I tillegg hadde Eirik dagen, sies det.
Vis kommentarer (0)
 
Nydalten (25.05.2014) Nydalten (25.05.2014)