Unionsmatchen individuelt (31.05.2014)
Kart/område: Noreødegården
Arrangør: OK Moss
Disiplin: Langdistanse

JADDA! På fjerde og siste forsøk fikk jeg endelig fullklaff, og gjorde et nesten perfekt løp! Hvertfall et av de beste løpene jeg noen gang har gjort.

Startet nesten sist, og følte meg daff og energiløs i oppvarmingen. Virker ikke som jeg var helt fokusert i starten heller, når jeg går på bommen, hvor jeg rett og slett har helt feil kurs. Trodde jeg var lenger opp. Tar meg ganske kjapt inn igjen og taper 1.11 sek.

Bommen på første gjorde at jeg fikk en skikkelig vekker, og plutselig hadde jeg masse energi i beina! Kjører på med kompasset 2., og har egentlig ikke noe kontroll i starten. Kursen redder meg, og mot slutten har jeg full kontroll. Løper meg opp fra 28. plass til 4. plass, med en beste strekktid på 42 sek.

Ser Surla smetter ut av 3. posten, i retning veien. Jeg løper rett på til 4., fordi det funka så bra på 2. Rett i. Beste strekktid med halvminuttet og opp i tet.

Postene mot passering går som en lek, med unntak av et muligens dårlig veivalg til 7. Tapte hvertfall 15 sek. til Kasper der.

Tar det ganske rolig på den siste runden. Er redd for å bomme bort et bra løp på slutten, sånn som jeg har gjort før. Har heldigvis god kontroll hele veien, og kan spurte inn til seier!
Fantastisk løype med fine langstrekk hvor man kunne løpe rundt, mens det lønte seg å løpe rett på.
Vis kommentarer (1)

Unionsmatchen individuelt (31.05.2014) Unionsmatchen individuelt (31.05.2014)