NM jr. stafett (23.09.2018)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Gallis
Arrangør: Sandefjord
Land: Norge
Disiplin: Stafett
Etappe: 2
Distanse: 5.11 km
Tid: 31:40
Gj.sn. HR: 138
Maksimum HR: 154
Jeg var sugen på revansjere fjorårets fadese, og vi visste at vi hadde et lag som kunne vinne om alle gjorde stabile etapper. Jeg var litt småforkjøla, men det hadde ikke så mye å si.

Henrik gjorde jobben, og sendte meg ut i tet, med en god luke ned til forfølgerne. Jeg visste ikke hvor stor luka var, men jeg ville utnytte den, så det ble full gass til førstepost. Får en liten 10-sekunders og en liten vekker. Det er med god o-teknikk jeg skal gjøre etappen min, ikke ved å springe som gal. Setter 2. bra, samme med 3. og 4.

Litt usikker inn i 5., og må stoppe opp litt og relokalisere. Løp videre og til posten da jeg hørte kvister brekke bak. Hørte det mange ganger ila løpet, men så meg ikke bak en eneste gang, og godt var det, for de bak hadde visst sett ryggen min flere ganger.

Går rett i alle postene mot passering, men føler på ingen måte at det er gratis, og må hele tiden være fullt fokusert på retning og alt det andre som følger med når man løper o.

På passering skjønner jeg at jeg leder med 1 min ish, og dunker på videre. Ble fryktelig sliten til startpost, og kunne nok ønsket at formen var bedre. Dagens største miss kommer til 17., hvor jeg løper ned til stien i stedet for rett på. Får karret meg inn til mål før resten, og sender Sander ut med noen sekunders ledelse.

Etter en heltemodig etappe av ham blir vi nr. 2, og vi er strålende fornøyd med det, selv om gullet var utrolig nærme mot slutten. Deilig å se at jeg fortsatt kan løpe orientering på høyt nivå, og å få rasket med seg en NM-medalje i år og
Vis kommentarer (0)
 
NM jr. stafett  (23.09.2018) NM jr. stafett  (23.09.2018)