nattRenn (20.02.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Guardamar Norte
Arrangør: NTNUI
Land: Spania
Disiplin: Fellesstart natt
Distanse: 8.04 km
Tid: 44:59
Gj.sn. HR: 118
Maksimum HR: 180
Gafla nattfellesstart med stort og bra felt. Finner 1. og 2. bra. Men til 3. går det for fort, jeg mister alt av kontroll, og stempler på første og bwste reflekt (jeg hadde 39). Hadde en følelse av mp, så jeg turte ikke å prøve å oreitnere til 36., så jeg løp og så på de andre, men ingen andre på kartet, så det ble ny bom.
Prøver å ta meg sammen til 5., uten hell. Kan ikke ha sett på på hverken kart eller kompass inn i posten der. Nok en gang prøver jeg å ta meg sammen til 6., men klarer rett og slett ikke å holde styr på kurvebildet. Får ikke til det jeg klarte på dagen her når jeg løp rolig. Værst er det allikevel til 8. Først og fremst er veivalget dårlig, men jeg glemmer at jeg skal krysse en vei, og begynner å lete etter posten noen hundre meter for tidlig. Blir temmelig oppgitt over meg selv.
Fortsetter med mp på 9. og påfølgende bom på 10, før jeg endelig får noen ok strekk rygg på Jonas. Til 37 skjærer det seg nok en gang. Mister kontrollen underveis, og i panikken satser jeg på at Bjørni har kontroll, noe an ikke hadde.
Ikke bra løping derfra og inn, men jeg kommer alene og skjønner at jeg må skru ned farta litt for å finne fram, og går utrolig nok rett i 38.

Mye som svikter på denne økta. Trodde orienteringen skulle gå greit, siden det gikk ok på tidligere øktene i dette terrenget, men det ble noe helt annet med felt, natt og høy fart.
Vis kommentarer (0)
 
nattRenn  (20.02.2019) nattRenn  (20.02.2019)