Costa Cálida WRE lang (23.02.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Las Minas
Land: Spania
Disiplin: Lang
Distanse: 15.61 km
Tid: 104:47
Gj.sn. HR: 166
Maksimum HR: 185
Endelig var man blitt senior og det er på tide å løpe skikkelige langdistanser. Gledet meg til til kjempe og gå på en smell om jeg måtte, så jeg startert i bra tempo (mtp på form og lengde).

Bra til 1. Ikke bra veivalg til 2. Mye raskere å dra rett på i starten og løpe ned over jordene. Jeg skjønte ikke helt det, løper rundt og taper et minutt eller to på det.
Til 3. er veivalget greit, men treffer på stup og tette busker ved bekkekryssing mens tiden går. Planen var å løpe i bekken til høyre til 4., men ombestemmer meg i siste liten. Den bekken var visst fin å løpe i, så jeg taper noe på å løpe venstre.
Kontrollert til 5. og 6., drikker og ser på veivalg.

Starten av 7. strekket ble veldig dårlig gjennomført. Tenker først å løpe i bekken, men den så krongete ut, så jeg blir løpende litt på kryss og tvers uten plan. Klarer ikke å løpe fra Espen og OJ før vi er ferdig med ravinehelvete. Burde helt klart dratt rett på/venstre ut fra posten. Siste del av strekket er bra, bortsett fra at jeg telte bekker feil inn i posten, og får en liten bom.

De neste kortstrekkene går greit. Liten bom på 15. Veivalget til 17. er kanskje ikke det beste, men det var trygt å løpe rundt. Fikk i meg en halv bar oppover stien. Ok til 18.
Ganske fornøyd med 19. Greit veivalg og full kontroll. Orker ikke bomme, så tar det påpasselig mot posten. 20 går bra, men tar unødvenig høyde for å sikre. Litt kontollmist til 21, men tar meg inn. Fortsatt en del saft igjen i beina på sisterunden, og får brukt opp kreftene bra til 23.

Halvveis fornøyd med løpet. Holder distansen bra og unngår store bommer, men det går mye tid på veivalg og trasevalg. Stopper mye opp for så se ekstra nøye på kartet og få oversikt i det åpne terrenget, kunne sikkert gjort det mer effektivt. Blir nok litt for på passelig på kortstrekkene, mangler litt "killeren" man har på slike strekk på mellomdistanse. Følte meg veldig feig nedover, men slapp i det minste å tråkke over :P Uansett, jeg digget terrenget og koste meg hele veien!
Vis kommentarer (0)
 
Costa Cálida WRE lang (23.02.2019) Costa Cálida WRE lang (23.02.2019)