NM ultralang (12.05.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vardheia - Murudalen & Seterfjellet - Grova
Arrangør: Bjugn IL & Wing OK
Land: Norge
Disiplin: Ultralang
Distanse: 24.08 km
Tid: 154:19
1: Bra start. Ville gi dette løpet et helhjerta forsøk, så jeg dro av gårde i et tempo jeg var usikker på hvor lenge ville holde.
2: Så at det var en type rett på som gjaldt, så det var bare å dra i gang. Hadde lyst til å ha kontroll for å finne gode traseer, men mista det helt etter hvert, så da var det bare å jobbe med kompasset. Det begynte å hagle/snø underveis, så sikten var ikke allverdens. Men jeg tok meg inn og fant posten.
3: Bra kontroll. Lå helt oppe på 7. plass her.
4: Litt dum sving underveis.
5: Tråkk. Drikke og se på neste strekk.
6: Dro venstre for spare høyde, lurt. Syns jeg gjennomførte bra, bortsett fra rundt vannet hvor det var mulig å løpe under stupet, så jeg tapte litt på å dra rundt der.
7: Litt gjemt post, men god kurs.
8: Hadde egentlig tenkt til å dra ned rett på i starten og runde litt venstre for å spare høyde, men kom litt for høyt i starten og så meg nødt til å ombestemme meg. Syns jeg improviserte bra. Bomma litt inn i posten.
9: Sliten
10: Enda mer sliten
11: Fikk i meg rosiner på stien og drikke på posten.
12: Pinlige greier. Tenkte først å dra ned og ta posten fra den store myra, men ombestemte meg og prøvde i stedet å holde mer høyde. Mislykkes totalt. Ser ikke på kompasset, mister kjapt kontrollen, og tenker et det kommer til å gå bra så lenge jeg ikke taper eller tar for mye høyde. Men jeg tar meg ikke inn, og ligger mye høyere enn jeg tror. Det topper seg når jeg leter litt etter posten en kilometer for tidlig. Skjønner heldigvis at jeg skal videre, og tar meg inn like nedenfor 1. post. Følte meg allikevel ikke sikker før jeg så posten. Tapte 4-5 min på hele strekket, og selvtilliten fikk seg en knekk.
13-17: Finner postene, men kjenner at jeg har løpt enn stund. Får i meg en gel og drikke, og klar for nytt kart.
18: Overrasket over at det ikke var lenger igjen. Grei post.
19: Liten sving.
20: Bra veivalg. Kjenner at gelen begynner å virke og føler meg nesten sprek, så da måtte jeg prøve å bruke opp kreftene før mål, selv om strekktidene viser noe annet. Litt nøling inn i posten.
21-mål: Bare å pushe på. Ingen krampe.

Godt fornøyd med løpet (om man ser bort fra 12. post selvfølgelig). Bedre fysisk enn forventet, og distansen var ikke noe problem. Burde kanskje tatt næring litt før begge ganger, men jeg fikk timet det bra med drikke. Så er det hjem å trene på lange skrålistrekk.
Vis kommentarer (0)
 
NM ultralang (12.05.2019) NM ultralang (12.05.2019)