O-intervaller Stuvstjern (25.05.2019)
Kategori: Trening
Kart/område: Kjekstadmarka vest
Arrangør: Mich
Land: Norge
Distanse: 9.53 km
Tid: 81:20
Gj.sn. HR: 140
Maksimum HR: 173
O-intervaller uten skjærmer. i3-innsats, men dro på litt i bakkene. Fokus var utgangsretning og å løpe rette linjer i terrenget, ikke drive å virre hit og dit.

Hele førstedraget var hogd ned. Litt trist, men det skal ikke ha noe å si for orienteringa. Skogen vokser opp igjen. Det som er tristere er at jeg har fullstednig feil utgangsretning ut fra start. Skjønner ikke hva jeg tenkte. Dårlig retning til 2. og, ingen grunn til ikke å løpe rett på selv om jeg fant fine traseer. Liten bom til 3.

Bedre løping på andredraget, men syns førstepost kom fort og stod litt ved skrenten og klødde meg i hodet. Myra til 6. var oversvømt, så jeg var litt engstelig der. Ellers bra løping.

Tredjedraget er bra, untatt en mp på 8. Brukte ikke tid på å finlese kart inn i posten, tenkte jeg bare kunne følge skrentene opp og så ville det komme en kolle. Kollen kom, men det var nok et høydepunkt. Ellers fornøyd på retningen til 7.

Fjerdedraget er solid. Løper som jeg ønsker og finner riktige detaljer.

Liten bom på 14. Dårlig sikt inn i posten samt dårlig inngangsretning. Kanskje raskest rett på til 15., men fant en fin trase rundt venstre. Utgansretning svikter totalt ut av 15., selv om jeg mener å huske at jeg febrilsk så på komasset.

Mp på 17. Skjønte at jeg kunne være på feil kolle, men hadde ikke tid til å begynne å finlese.

Overså steinen på 19. da den var liten, så en liten sving der. Kommer for langt til høyre til 20., i tillegg til at jeg ikke så stien under streken. Drar glatt forbi 21., tenkte at den skulle være lett, men søkket var ganske diffust. Målposten naila jeg bra.
Vis kommentarer (0)
 
O-intervaller Stuvstjern (25.05.2019) O-intervaller Stuvstjern (25.05.2019)