O-festivalen lang jaktstart (30.06.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Vestmarka
Arrangør: Larvik, Hedrum og Lardal
Land: Norge
Disiplin: Lang jakt
Distanse: 15.28 km
Tid: 89:36
Starta med 7 gode o-løpere under 1 min bak, så regnet med å bli tatt igjen. Det ble jeg, og klistra meg fast i ryggen til Danielsen til 2. Syns det gikk fort, og tenkte at jeg nok måtte slippe etter hvert. Vi løp ikke de beste traseene, og ble tatt igjen av et kobbel av løpere til 4. Flere løpere ble tatt igjen videre, og jeg konsentrerte meg om å holde farta oppe på veiene, men henger stadig med. Løper litt feil ut av 9., og kommer helt på halen av feltet. Da blir det langt opp til Ahlbäck og Vister, som dro ifra.

Begynner nå å få opp selvtilliten både fysisk og teknisk, så prøver meg på et par egne traseer, med varierende hell. Men Danielsen og gjengen virker sterke, så jeg holder meg til klynga for det meste i frykt for å dumme meg ut på egne veivalg. Eneste gangen jeg løper helt selvstendig er til 16. hvor jeg drar rundt, og kommer likt meg gjengen som dro rett på. Det drar seg mot passering, og jeg tenker at jeg burde tatt en gel, men er for sliten til å styre med det. Er nå helt på stålet, og til 24. spekker jeg totalt. Blir omsider fraløpt, i tillegg til en bom inn i posten. Kommer inn til 13. plass, og siste premie :)

Morsom langdistanse, med mye veivalg. Hang mye, men fulgte jo med og valgte veivalg selv. Hadde nok løpt en del treigere alene, men godt for psykne å være helt i kjelleren på o-løp.
Vis kommentarer (0)
 
O-festivalen lang jaktstart (30.06.2019) O-festivalen lang jaktstart (30.06.2019)