VM-test lang (05.07.2019)
Kategori: Konkurranse
Kart/område: Guttersrød
Arrangør: Halden
Land: Norge
Disiplin: Lang
Distanse: 17.03 km
Tid: 107:22
Uvant starttid med 16:00. Fryktet at det kunne gi problemer med næring, men hadde spist godt hele dagen. Sleit litt med nattmage, men det gikk over, og utviklet seg i stedet til sult/næringssmell. Nådde bunnnivået fysisk og mentalt til 9., men fikk i meg gel, så det gikk litt bedre etter det.

O-teknsik er det en langdistanse på det jevne. Løper veldig dårlig frem til veien til førstepost. Ville ha kontroll for å finne gode traseer, men det ender bare med at jeg driver å finlese kartet i stedet for å flyge gjennom skogen. Gode traseer fant jeg uansett ikke. Kortstrekken går ok, men ender med å ta 4. post bakfra, og taper på det. Rundt til 6. var nok det beste for meg, selv om det var kjedelig, og jeg fikk litt for mye tid til å tenkte på hvor sliten jeg var og hvor langt jeg hadde igjen. Burde heller sett mer på 8.-strekket, som jeg løser særdeles dårlig. Ombestemmer meg for veivalg underveis og nøler masse, helt uten grunn.

Nådde som sagt bunnivået til 9., men kom meg ut til veien og fikk i meg gelen, så jeg får satt det ene beinet foran det andre og kommer meg videre. Dum bom på 10. Stod 5m fra posten, men trodde søkket bikket andre veien, så fikk en liten strafferunde der. Greit første halvdel av 11.-strekket, men burde kommet meg ned i søkket etter det gule platået tidligere. Hadde ikke helt kontroll det, skal jeg innrømme. Sisterunden går ok. Merker at jeg egentlig har altfor mye krefter igjen, men finner ikke motivasjonen til å ta ut det siste.
Vis kommentarer (0)
 
VM-test lang (05.07.2019) VM-test lang (05.07.2019)